سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیر کل صمت چهارمحال و بختیاری مطرح کرد:

لزوم گزارش‌دهی مستمر برای آرامش بازار

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی شفاف و مستمر به مردم، از تشدید نظارت‌ها بر بازار و برخورد قاطع با گران‌فروشی‌ها خبر داد.

شمسی پور
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

،حسن شمسی‌پور اظهار داشت: در شرایط فعلی، مهم‌ترین وظیفه ما ایجاد آرامش روانی در جامعه از طریق گزارش‌دهی دقیق و منظم از وضعیت بازار و اقدامات نظارتی است.

وی با اشاره به دغدغه‌های مردم در خصوص تأمین کالاهای اساسی افزود: اطمینان‌بخشی به افکار عمومی از طریق اطلاع‌رسانی مستند، نه‌تنها اعتماد عمومی را تقویت می‌کند بلکه مانع از شکل‌گیری شایعات و نگرانی‌های بی‌مورد می‌شود.

مدیر کل صمت استان با بیان اینکه کالاهای اساسی به میزان کافی در استان موجود است، گفت: هیچ‌گونه کمبودی در تأمین اقلام ضروری خانوارها وجود ندارد و روند توزیع نیز تحت نظارت کامل انجام می‌شود.

شمسی‌پور از اجرای طرح‌های نظارتی ویژه در ایام پایانی ماه و مناسبت‌های خاص خبر داد و افزود: تیم‌های بازرسی به‌صورت روزانه در سطح بازار حضور دارند و با تخلفات صنفی از جمله گران‌فروشی، کم فروشی، احتکار و عدم درج قیمت برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های قضایی و انتظامی در اجرای این طرح‌ها تصریح کرد: برنامه ریزی جهت گشت های مشترک با حضور سایر دستگاه های نظارتی توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت تنظیم گردیده و در حال اجرا می باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان از فعالیت سامانه‌های مردمی برای دریافت گزارش‌های تخلف خبر داد و گفت: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۲۴ یا شبکه‌های اجتماعی این اداره کل، موارد تخلف را گزارش دهند تا در اسرع وقت گزارش‌های مردمی رسیدگی شود.

شمسی‌پور با تأکید بر نقش رسانه‌ها در آرام‌سازی فضای بازار افزود: رسانه‌ها بازوی اطلاع‌رسانی ما هستند و انتظار داریم با انتشار اخبار دقیق و به‌موقع، در کاهش التهاب‌های احتمالی نقش‌آفرینی کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون تعداد ۹ اکیپ بازرسی متشکل از ۱۸ بازرس در حال نظارت بر بازار استان می باشند که از این تعداد ۹ نفر بازرسان افتخاری هستند که بصورت ناظر افتخاری در این اداره کل مشغول به خدمت هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه