English

استاندار چهارمحال و بختیاری:

۷۵ درصد مردم چهارمحال و بختیاری مشمول سهام عدالت هستند

استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص فعالیت‌های شرکت تعاونی سهام عدالت در چهارمحال و بختیاری هیچ گزارشی وجود نداشت، تصریح کرد: ۷۵ درصد مردم استان مشمول این سهام هستند.

جعفر مردانی
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

، جعفر مردانی    استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه مرکز سرمایه‌گذاری  در  خصوص ضرورت تعیین تکلیف شهرک تخصصی بادام در شهرستان سامان، اظهار کرد: یکی از گلایه‌مندی‌ها قیمت اراضی در این شهرک است، درخواست داریم در صورت امکان قیمت زمین برای ترغیب سرمایه‌گذاری در این شهرک کاهش پیدا کند. 

وی با بیان اینکه در خصوص فعالیت‌های شرکت تعاونی سهام عدالت در چهارمحال و بختیاری هیچ گزارشی وجود نداشت، تصریح کرد: ۷۵ درصد مردم استان مشمول این سهام هستند، این یعنی هر خانوار سهمی از دارایی‌های ملی را دارد، مشکلات متعددی در این حوزه وجود دارد و باید وضعیت سهام عدالت استان شفاف شود و مردم هم‌چنان نتوانسته‌اند از منافع این طرح بهره‌مند شوند. 

مردانی افزود: باید مجامع شرکت‌های سهام عدالت در چهارمحال و بختیاری بروزرسانی شود، کمیته‌ای نیز با حضور مدیران مرتبط و بخش خصوصی نقاط ضعف و قوت، موانع قانونی و راهکارها را در این حوزه احصا کنند تا بتوانیم راهکار عملیاتی برای حل مشکلات ارائه دهیم. 

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت باید گزارشات شفاف مدون به تیم اقتصادی استان ارائه دهد و بتوانند تعامل خوبی با بازار سرمایه داشته باشند. 

وی تاکید کرد: حضور مدیران مدعو و مرتبط با سرمایه‌گذاری در جلسه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری الزامی است، اگر مدیری در جلسات بیش از سه جلسه غیبت داشت، برخورد لازم صورت خواهد گرفت، این جلسات موجب هم‌افزایی در توسعه اقتصادی استان خواهد شد، فرآیندهای سرمایه‌گذاری باید تسهیل شود، راه‌اندازی پنجره خدمات سرمایه‌گذاری مدت زمان صدور مجوزها را کوتاه خواهد کرد، به جای مانع‌تراشی باید موانع را برطرف کنیم. 

مردانی در خصوص توجه ویژه به مسئله هوش مصنوعی، بیان کرد: باید از هم‌اکنون برای استفاده از هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف آماده باشیم. 

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و نخبگان حوزه هوش مصنوعی برای مدیریت در حوزه‌های کشاورزی، مدیریت شهری، بهداشت و درمان، آموزش، کشاورزی و .... بهره‌مند شویم. 

وی افزود: کارگروه هوش مصنوعی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شده است و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در حیطه کاری خود به این حوزه ورود کنند. 

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سند آمایش سرزمین باید چراغ راه توسعه و سرمایه‌گذاری در این استان قرار گیرد، سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه گردشگری، کشاورزی و صنعت باید منجر به ایجاد اشتغال پایدار شود، همچنین هدایت هوشمند سرمایه‌ها نیز بر اساس این سند در دستور کار قرار بگیرد. 

وی بیان کرد: امروز توسعه اقتصاد چهارمحال و بختیاری تنها با منابع مالی محقق نمی‌شود، باید نگاه به سرمایه‌گذار حمایتی و تعاملی باشد، با همکاری بخش خصوصی چالش‌های محیط کسب‌وکار در استان احصا شود. 

مردانی تاکید کرد: تهیه و تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف، بسته‌های سرمایه‌گذاری بی‌نام و تهیه کیف سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری مورد تاکید است. 

استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در جذب سرمایه‌گذار باید اهلیت‌ها سنجیده شود، هر سرمایه‌گذاری مراجعه می‌کند، باید مورد توجه قرار بگیرد تا شاهد فرار سرمایه‌گذار نباشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه