English

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری:

۷ دوربین کنترل سرعت در چهارمحال و بختیاری نصب می‌شود

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: درخواست هفت دوربین به سازمان ارسال شده که در مراحل تامین اعتبار بوده و به زودی نصب خواهد شد.

دوربین
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

، امین قوامی اظهار کرد: جانمایی جایگاه‌های پلیس راه در این استان توسط راهداری و پلیس در حال انجام است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۶ جایگاه پلیس راه آماده شده و بعد از جانمایی راهداری‌های شهرستانی آمادگی نصب این جایگاه‌ها را دارند.

معاون راهداری و حمل و نقل چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: یکی از این ایستگاه‌ها در محور لردگان به سمت ایذه جانمایی شده و مابقی توسط همکاران پلیس راه جانمایی شده و هر جایی لازم باشد نصب می‌شود.

قوامی ادامه داد: آیتم‌هایی مانند تعداد تصادفات، حادثه‌خیز بودن نقاط در مسیر و… در کمیسیون مطرح می‌شود و پس از پیگیری از تهران توسط سازمان راهداری تامین اعتبار صورت می‌گیرد و ایستگاه پلیس راه احداث خواهد شد.

وی بیان داشت: تیم پلیس راه، هلال احمر، اورژانس و راهداری دستگاه‌های خدمات‌رسان بوده و در واقع مکمل هستند، بنابراین سعی می‌شود ایستگاه‌ها در کنار هم نصب شود.

معاون راهداری و حمل و نقل چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه نصب دوربین از وظایف ذاتی راهداری است افزود: در همین راستا درخواست هفت دوربین به سازمان ارسال شده که در مراحل تامین اعتبار بوده و به زودی نصب خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه