سرخط خبرها
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

طرح احیا باغات با ارقام جدید انگور در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این مجموعه طرح اصلاح و احیای باغات انگور را با هدف افزایش بهره‌وری به اجرا درمی‌آورد.

باغ انگور
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

، روح‌الله سعیدی امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان با هدف افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت محصول، طرح اصلاح و احیای باغات انگور را آغاز کرده است این طرح شامل جایگزینی تدریجی ارقام نامرغوب با ارقام تجاری بازارپسند و توسعه روش داربستی کردن باغات است.

وی افزود: استان چهارمحال و بختیاری دارای حدود ۴ هزار و ۸۰۰ هکتار باغ انگور عمدتاً از رقم عسگری است، با توجه به ویژگی‌های نامطلوب این رقم، طرح اصلاح و احیای باغات انگور با هدف جایگزینی ارقام جدیدتر و بازارپسند در دستور کار قرار گرفته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مزایای داربستی کردن باغات انگور، ادامه داد: این روش با افزایش تراکم کشت، عملکرد باغات را حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش می‌دهد، همچنین، کیفیت محصول به دلیل بهبود آفتاب‌گیری افزایش‌یافته و امکان مکانیزه کردن عملیات داشت فراهم می‌شود که منجر به کاهش هزینه‌ها و افزایش راندمان تولید خواهد شد.

سعیدی همچنین از احداث یک باغ تحقیقاتی در شهرستان کیار به منظور بررسی و انتخاب ارقام مناسب خبر داد و گفت: در این باغ تحقیقاتی، حدود ۲۰ رقم تجاری و بازارپسند انگور کشت شده است، پس از گذشت سه تا چهار سال و ارزیابی عملکرد و سازگاری این ارقام با شرایط اقلیمی استان، بهترین آن‌ها برای کشت در باغات جدید و اصلاح باغات موجود معرفی خواهند شد.

وی از اختصاص ۲۵ هکتار از ۳۰۰ باغ انگور اشهرستان سامان به کشت داربستی خبر داد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در این باره گفت: عملکرد باغات انگور داربستی در مقایسه با روش سنتی، تا سه برابر افزایش داشته است.

سعیدی ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح، صنعت انگور چهارمحال و بختیاری شاهد تحولی چشمگیر در زمینه افزایش بهره‌وری، بهبود کیفیت محصول و افزایش درآمد باغداران باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه