English

استاندار چهارمحال‌وبختیاری خواستار افزایش اعتبارات دامپزشکی شد

استاندار چهارمحال‌وبختیاری در دیدار با رئیس سازمان دامپزشکی کشور، بر ضرورت تخصیص اعتبارات ملی بیشتر به حوزه دامپزشکی استان تأکید کرد و خواستار نگاه ویژه به ظرفیت‌های دامی منطقه شد

استاندار چهارمحال‌وبختیاری خواستار افزایش اعتبارات دامپزشکی شد
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

، جعفر مردانی، استاندار چهارمحال‌وبختیاری، روز چهارشنبه در دیدار با رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به ظرفیت‌های دامی استان گفت با توجه به نیازها و شرایط خاص منطقه، لازم است اعتبارات بیشتری از محل منابع ملی به بخش دامپزشکی استان اختصاص یابد.

وی افزود چهارمحال‌وبختیاری با دارا بودن بیش از سه میلیون رأس دام، یکی از قطب‌های مهم دامپروری کشور محسوب می‌شود و نقش مؤثری در تولید محصولات دامی دارد که این امر نیازمند توجه ویژه در حوزه سلامت دام است.

مردانی ادامه داد این استان دارای ۲۵ هزار خانوار عشایری است که علاوه بر تولید گوشت قرمز و فرآورده‌های دامی، در صنایع‌دستی نیز فعال هستند اما در زمینه خدمات دامپزشکی با کمبودهایی مواجه‌اند.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری تصریح کرد ظرفیت‌های ژنتیکی دام بومی از ویژگی‌های شاخص استان است که باید مورد توجه جدی دامپزشکی قرار گیرد تا امنیت غذایی منطقه تقویت شود.

وی همچنین بر لزوم توسعه زیرساخت‌های قرنطینه و کنترل بیماری‌های دامی تأکید کرد و گفت یکی از اولویت‌های استان، تکمیل و تجهیز قرنطینه گوشکی است.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری اظهار داشت تقویت زیرساخت‌های دامپزشکی نه‌تنها به حفظ سلامت دام‌ها کمک می‌کند بلکه در افزایش بهره‌وری تولیدات دامی و ارتقای امنیت غذایی کشور نیز نقش مؤثری دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه