دومین پیروزی آسیایی استقلال در لیگ نخبگان
تیم فوتبال استقلال ایران در دومین دیدار خود از رقابتهای لیگ نخبگان آسیا موفق شد با نتیجه دو بر یک از سد میزبان قطری خود، الغرافه بگذرد و سه امتیاز حساس این مسابقه را کسب کند.
، دیدار تیمهای فوتبال استقلال ایران و الغرافه قطر از هفته دوم مرحله لیگ نخبگان آسیا در ورزشگاه ثانی بن جاسم الریان برگزار شد که این مسابقه در نهایت با برتری دو بر یک به سود نماینده ایران خاتمه یافت. استقلال که در هفته نخست رقابتها السد را شکست داده بود، با این پیروزی موفق شد گام بلندی برای صعود از مرحله گروهی بردارد.
سهراب بختیاریزاده برای این دیدار استقلال را با ساختار سهدفاعه و با بهرهگیری از نفراتی چون حبیب فرعباسی درون دروازه، روزبه چشمی، عارف آقاسی و سامان فلاح در خط دفاعی و سعید سحرخیزان در خط حمله به میدان فرستاد. الغرافه نیز با هدایت پدرو مارتینز و با تکیه بر مثلث تهاجمی خود شامل یاسین براهیمی، آدم اوناس و فرانک ماگری به دنبال کسب نخستین امتیاز آسیایی خود بود.
در دقیقه ۳۷ مسابقه، سامان فلاح توپ را در سمت راست به صالح حردانی سپرد و او با یک پاس تکضرب، یاسر آسانی را صاحب فرصت کرد. ستاره آلبانیایی استقلال که به عنوان یار تعویضی وارد زمین شده بود، پس از جا گذاشتن مدافع حریف، با یک شلیک سهمگین از پشت محوطه جریمه دروازه الغرافه را باز کرد تا نتیجه یک بر صفر شود.
در آغاز نیمه دوم و در دقیقه ۴۸، الغرافه که برای جبران نتیجه تلاش میکرد صاحب یک ضربه کاشته شد. توپ ارسالی پس از دخالت سیدو سانو در مقابل دروازه به فرجانی ساسی رسید و این بازیکن با ضربه نوک پا، گل تساوی میزبان را به ثمر رساند.
در دقیقه ۶۰، حسین گودرزی پس از استفاده از اشتباه ایوب محمد العلوی در میانه میدان، توپ را گرفت و با پیشروی به سمت دروازه از پشت محوطه جریمه اقدام به شوتزنی کرد که این ضربه با اشتباه احمد کونه، دروازهبان الغرافه وارد دروازه شد و استقلال را مجدداً پیش انداخت.
در جریان این دیدار، عارف آقاسی با تکلهای تماشایی خود چندین بار مانع از باز شدن دروازه استقلال شد و حبیب فرعباسی نیز در دقیقه ۸۴ با واکنشی استثنایی مقابل ضربه حسن علاءالدین، برتری آبیپوشان را تا پایان مسابقه حفظ کرد.
ارسال نظر