سرخط خبرها
  • تیراندازی مرگبار در پاساژ سعدی تهران
  • ۴۸ درصد متقاضیان در صف دریافت وام ازدواج هستند
  • سریال «خواب و بیدار ۲» به زودی وارد فاز تولید می‌شود/ ناتاشا به قاب تلویزیون باز می‌گردد
  • از ممنوعیت ورود به هتل تا ممنوع الخروجی علیرضا بیرانوند
  • ۸۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به کسب‌وکار‌های کوچک اختصاص یافت
  • زاکانی: کیف پول ۳۳ هزار مادر در طرح «چشم‌روشنی» شارژ شد
  • پزشکیان: نباید در برابر قلدری ها سرخم کرد
  • افزایش ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی

بازیکنان و سرمربی پرتغال خواهان بازگشت رونالدو شدند

رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال با اعلام درخواست جمعی بازیکنان و اعلام آمادگی سرمربی تیم ملی برای بازگشت کریستیانو رونالدو، از تلاش‌ها برای پایان دادن به حواشی اخیر و حضور دوباره این ستاره در اردوی ماه نوامبر خبر داد.

کریستیانو رونالدو
به گزارش خبرگزاری موج

، پدرو پروئنسا، رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال از تمایل جمعی اعضای تیم ملی برای بازگشت کریستیانو رونالدو خبر داد و اعلام کرد فدراسیون، کادر فنی و ملی‌پوشان امیدوار هستند در اردوی پیش‌رو دوباره از حضور کاپیتان خود بهره‌مند شوند.

پروئنسا در مصاحبه با شبکه پرتغالی «آر تی پی» با تأکید بر لزوم حفظ آرامش اظهار داشت: همه به صورت مشترک خواهان بازگشت کاپیتان هستند و باید فرصت لازم برای عبور از این شرایط بدون دامن زدن به تنش‌های رسانه‌ای فراهم شود.

وی با اشاره به اعلام آمادگی ژرژ ژسوس برای همکاری مجدد با این بازیکن تصریح کرد: ژسوس آماده است در صورت برخورداری رونالدو از شرایط مطلوب فنی و آمادگی بدنی، بار دیگر او را در ترکیب به کار بگیرد؛ موضعی که مسیر بازگشت فوق‌ستاره پرتغالی را برای دیدارهای آتی به طور جدی هموار می‌کند.

رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال با یادآوری نقش محوری رونالدو در تاریخ فوتبال این کشور افزود: رونالدو بخشی از هویت و میراث فوتبال ما به شمار می‌رود و تا زمانی که کادر فنی به توانمندی‌های او نیاز داشته باشد، جایگاهش در تیم محفوظ خواهد بود. تصمیم او برای ادامه فوتبال ملی پس از جام جهانی نیز نشانه‌ای آشکار از تعهد قلبی او به پیراهن کشورش است.

پروئنسا اختلاف ایجادشده میان رونالدو و سرمربی تیم را تنها یک «سوءتفاهم» قابل حل با گفت‌وگو دانست و خاطرنشان کرد: این تنش بدون شک برطرف خواهد شد تا آرامش کامل به رختکن تیم ملی بازگردد.

وی درباره پرونده انضباطی تشکیل‌شده پیرامون ترک اردو نیز تأکید کرد: تصمیم‌گیری پیرامون احکام انضباطی منحصراً در صلاحیت شورای انضباطی فدراسیون است و این مرجع قانونی پرونده را بررسی می‌کند.

رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال در پایان ابراز امیدواری کرد با مهیا شدن شرایط فنی و انضباطی، رونالدو در اردوی ماه نوامبر به جمع هم‌تیمی‌های خود در تیم ملی پرتغال ملحق شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه