سرخط خبرها
  • روزانه ۳۰ میلیون لیتر سوخت از انبار نفت ری توزیع می‌شد
  • توسلی به فینال ترامپولین رسید
  • برخورد مرگبار قطار با عابر پیاده در ساری
  • خدمت سربازی بیرانوند به تعویق افتاد
  • تأمین ۲۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در ۱۴۰۰ روستا
  • اطلاعات متوفیان در سایت پولی/ بهشت‌زهرا: کلاهبرداری است
  • سخنگوی ارتش: تعرض دوباره به ایران، پاسخ کوبنده‌تر نیروهای مسلح را در پی دارد
  • مهلت ۴۵ روزه معرفی وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات تمام شده است
  • ریحانه کریمی در وزنه‌برداری تاریخ‌ساز شد

تیم میکس تنیس ایران مقابل فیلیپین شکست خورد

اولین تیم میکس تنیس ایران در نخستین حضور خود در بازی‌های آسیایی ناگویا برابر فیلیپین نتیجه را واگذار کرد.

تنیس
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم میکس ایران متشکل از کسری رحمانی و مشکات‌الزهرا صفی به عنوان اولین تیم ایران در بازی‌های آسیایی پس از انقلاب برابر فیلیپین به میدان رفت که این بازی نزدیک با برتری ۲ بر یک فیلیپین همراه بود.

ست اول این بازی ۶ بر ۴ به سود حریف به پایان رسید اما مشکات و کسری در ست دوم، ۶ بر یک پیروز شدند تا کار در ست سوم دنبال شود.

در این ست دو تیم رقابت سختی با هم داشتند اما در نهایت تجربه بازیکنان فیلیپین باعث شد تا آنها این ست را ۱۰ بر ۸ به سود خود خاتمه دهند تا این بازی در نهایت ۲ بر یک به سود آنها خاتمه یابد.

این اولین حضور تیم میکس تنیس ایران در بازی‌های آسیایی پس از انقلاب بود، تیم دوم ایران با ترکیب علی یزدانی و ماندگار فرزامی نیز در این رویداد به میدان خواهد رفت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه