سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

فلیک:

پایان فصل مهم‌تر از شروع توفانی است

بارسلونا با هدایت هانسی فلیک هفتمین پیروزی متوالی خود را با بردی قاطع مقابل راسینگ سانتاندر جشن گرفت و به صدرنشینی مقتدرانه ادامه داد.

فلیک
به گزارش خبرگزاری موج

، هانسی فلیک در نشست خبری پس از این پیروزی قاطع ضمن ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش خاطرنشان کرد: موضوع شبیه زندگی است؛ شما همیشه باید پیشرفت کنید. ما خوب بازی کردیم و جدا از نتیجه، سبک بازی‌مان را دوست دارم. تماشای این فوتبال لذت‌بخش است اما مهم‌ترین مسئله این است که در هر صحنه از بازی و در هر پاس، تمرکز خود را حفظ کنیم.

سرمربی بارسلونا درباره وضعیت دروازه‌بانی تیم افزود: وقتی شزنی بازی می‌کند، احساس آرامش دارم. او یک اشتباه مرتکب شد اما همه ما اشتباه می‌کنیم. وضعیت خوان گارسیا که از ناحیه زانو دچار مشکل شده است نیز در روزهای آینده بررسی خواهد شد.

فلیک درباره تداوم موفقیت‌ها در پایان فصل ادامه داد: خوب است که شروع خوبی داشته باشید اما مهم این است که پایان خوبی هم داشته باشید. ما اعتمادبه‌نفس داریم و مهم‌ترین چیز، پویایی، اشتیاق و پرس کردن است. در حال حاضر شرایط خوبی داریم و می‌خواهیم در تمام مسابقات پیروز شویم، هرچند این کار آسان نخواهد بود.

او درباره ذهنیت تهاجمی تیم حتی پس از زدن گل‌های زیاد تصریح کرد: این ذهنیت ماست و این همان شیوه‌ای است که می‌خواهیم با آن بازی کنیم. اگر توپ را از دست بدهیم، باید برای پس گرفتن آن تلاش کنیم.

سرمربی بارسلونا در پایان درباره عملکرد کریم ادیمی گفت: فوتبال یک بازی تیمی است و مهم، تیم است. ادیمی چیزهای زیادی به ما می‌دهد و با فلسفه ما سازگار خواهد شد. او سرعت بسیار زیادی دارد و با حمایت هواداران در رختکن به بازیکن محبوبی تبدیل شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه