سرخط خبرها
  • گردش مالی بازار نوشت‌افزار حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان
  • پلیس دختر گمشده صومعه‌سرایی را پیدا کرد
  • وزیر نیرو: نباید قطع برق موجب قطعی آب شود
  • دربی ۱۰۷؛ پرسپولیس - استقلال، نبرد سرخ و آبی در دیار زاینده رود
  • میانگین مصرف روزانه بنزین از ۱۴۸ میلیون لیتر گذشت
  • بقائی: جنایت در سیریک نشانه دیگری از سقوط اخلاقی آمریکاست
  • درخشش بدمینتون ایران در آسیای میانه با ۱۱ طلا و ۴ نقره
  • کلاهبرداری با لباس پلیس از پشت میله‌های زندان / انهدام شبکه کلاهبرداری در تهران
  • حضوری بودن سال تحصیلی همه دانشگاه‌ها از مهرماه
  • وزیر علوم: دانشگاه با التزام به هنجارها بازگشایی می‌شود
  • آیین‌نامه ساماندهی روش‌های نوین درمان ناباروری در آستانه تصویب هیئت دولت
  • میدری: صنعت گردشگری منجر به فقرزدایی و توسعه اشتغال می‌شود
  • قائم‌پناه: وام مولد باید به تولید واقعی منجر شود
  • وزیر فرهنگ: ایران ظرفیت نامتناهی برای روایتگری دارد
  • شادی میهنی سرمربی تیم فوتبال دختران عراق شد
  • ترکیدگی خط لوله گاز در حومه مشهد
  • پوتین: روسیه شجاعت و پایداری مردم ایران را تحسین می‌کند
  • جوان دهه هشتادی کرمانی زمین ۹ میلیاردی خود را وقف مسجد مقدس جمکران کرد
  • رویان، رنج درمان ناباروری در خارج از کشور را کاهش داد
  • مجوز واردات کالا‌های اساسی از منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) صادر شد

تارتار:

حیف شد که پیروز نشدیم

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس، ضمن ابراز رضایت از عملکرد تاکتیکی بازیکنانش، تساوی در داربی ۱۰۷ را نتیجه یک غفلت لحظه‌ای دانست.

مهدی تارتار سرمربی تیم فوتبال پارس جنوبی
به گزارش خبرگزاری موج

، سرمربی پرسپولیس پس از تساوی یک‌یک در داربی ۱۰۷ ضمن تشکر از مسئولان استان اصفهان برای میزبانی مطلوب، بازی را بسیار جذاب دانست. مهدی تارتار گفت: از گروه داوری و بازیکنان دو تیم که بازی درخور توجهی ارائه دادند تشکر می‌کنم و به فوتبال ایران بابت این داربی تبریک می‌گویم. ما در نیمه اول دو موقعیت عالی داشتیم که از دست رفت و در نیمه دوم با وجود رسیدن به گل، روی یک غفلت در شروع مجدد، دروازه‌مان باز شد.

تارتار ادامه داد: با توجه به تغییرات گسترده و زمان اندک تیم برای هماهنگی، از عملکرد بچه‌ها راضی بودم. بازیکنان نکات تاکتیکی را به‌خوبی رعایت کردند و حیف شد که هواداران با برد به خانه نرفتند. وی افزود: تعویض‌های ما کاملاً هجومی بود و قصد عقب‌نشینی نداشتیم، اما طبیعت داربی و استرس موجود در بازی پس از گل دریافتی، شرایط را تغییر داد.

سرمربی سرخ‌پوشان در مورد عملکرد نفرات تیم تصریح کرد: چه بازیکنان ایرانی و چه خارجی کیفیت بالایی نشان دادند. تارتار خاطرنشان کرد: بازیکنانی داشتیم که برای نخستین‌بار این جو را تجربه می‌کردند و انتظار نداشتم تا این حد مسلط بازی کنند. وی در خصوص واکنش ایگور سرگیف به تعویضش گفت: همه بازیکنان مثل فرزندان من هستند و این مسائل در خانواده طبیعی است.

تارتار درباره وضعیت ورزشگاه‌ها افزود: استقلال و پرسپولیس از نداشتن ورزشگاه اختصاصی به‌شدت متضرر شده‌اند و در حق ما اجحاف می‌شود. وی گفت: امیدوارم آزادی هرچه زودتر آماده شود چون بازی در شهرهای دیگر، پتانسیل هواداری ما را محدود می‌کند. سرمربی پرسپولیس در مورد اوستون اورونوف تأکید کرد: در فوتبال حرفه‌ای رقابت اولویت دارد و هیچ نامی بزرگ‌تر از پرسپولیس نیست؛ انتخاب ترکیب بر عهده کادر فنی است.

تارتار در پایان گفت: کیفیت زمین نقش‌جهان بر عملکرد ذهنی و فنی بازیکنان تأثیر مثبت گذاشت. امیدوارم داربی‌ها همیشه در چنین ورزشگاه‌هایی برگزار شود تا کیفیت فنی بازی‌ها حفظ شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه