سرخط خبرها
  • مصرف بنزین ۳ درصد کاهش یافت؛ CNG دوازده درصد رشد کرد
  • وانت ۲۵۱ سایپا زمستان ۱۴۰۶ وارد بازار می‌شود/ عرضه محصول پلاگین‌هیبرید از ابتدای ۱۴۰۷
  • سرشماری نفوس و مسکن از ۲۵ مهر آغاز می‌شود
  • تزریق نقدینگی بدون هدف زمینه ساز افزایش تورم می‌شود
  • علیرضا بیرانوند به کمیسیون پزشکی رفت
  • بارش پراکنده باران در نواحی غرب و شمال کشور
  • تلفیق نسل‌ها؛ جشن کودکان و سالمندان در بهزیستی تهران
  • رونالدو خطاب به مسی: بابت تمام چیز‌هایی که با آرژانتین به دست آوردی، نهایت احترام را برایت قائلم
  • هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در گلشن
  • اهدای پاداش ۳ میلیارد تومانی به کشتی گیران طلایی در بازی‌های آسیایی
  • دو برابر شدن روز‌های پاک تهران در نیمه نخست امسال
  • مهاجرانی: مصادره استعفای پاک‌نژاد تقلای بی‌حاصل ترامپ برای پنهان کردن ناکامی‌هاست

نکونام پس از پیروزی بزرگ:

نقاط قوت پرسپولیس را خنثی کردیم

تراکتور در دیدار هفته سوم لیگ برتر با تک‌گل دقایق پایانی، پرسپولیس را شکست داد؛ جواد نکونام پس از این پیروزی، کنترل نقاط قوت حریف و عملکرد یک‌طرفه شاگردانش در نیمه دوم را کلید موفقیت تبریزی‌ها دانست.

نکونام
به گزارش خبرگزاری موج

، تراکتور در حساس‌ترین تقابل هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران موفق شد با نتیجه یک بر صفر پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام تبریز شکست دهد تا با ۹ امتیاز به رده دوم جدول صعود کند. تنها گل این مسابقه در دقیقه ۸۹ توسط تومیسلاو اشترکال به ثمر رسید.

جواد نکونام، سرمربی تراکتور در نشست خبری بعد از پایان بازی گفت: این برد را به بازیکنان و هواداران تبریک می‌گویم؛ هواداران باید امروز در ورزشگاه حضور می‌داشتند و ما از حضورشان لذت می‌بردیم اما این اتفاق رخ نداد، با این حال انرژی آن‌ها با ما بود.

وی افزود: این پیروزی را به مجموعه باشگاه نیز تبریک می‌گویم؛ تمام تلاش باشگاه این بود که تیمی خوب و منسجم داشته باشیم و از این بابت خوشحال هستم.

نکونام در خصوص مسائل تاکتیکی بازی گفت: ما می‌دانستیم پرسپولیس چطور بازی می‌کند و توانستیم نقاط قوت آن‌ها را کنترل کنیم؛ در نیمه دوم بازی خود را به حریف دیکته کردیم و همین امر باعث شد آن‌ها تغییر تاکتیک داده و با ۵ دفاع بازی کنند.

سرمربی تراکتور خاطرنشان کرد: در نیمه دوم خیلی خوب بازی کردیم و توانستیم فرصت‌های زیادی ایجاد کنیم؛ بازیکنانم امروز عملکرد بسیار خوبی داشتند و با تمرکز بالا کار کردند و قطعاً لیاقت این برد را داشتند.

وی ادامه داد: تیم ما نسبت به بازی قبل عملکرد بهتری داشت و جسورتر بود؛ کار زیادی پیش رو داریم و زمان کمی در اختیارمان است، اما امروز اشتباهات کمتری داشتیم و در هر دو نیمه از پرسپولیس برتر بودیم.

نکونام تصریح کرد: در نیمه دوم بازی کاملاً یک‌طرفه بود؛ اگر دقت می‌کردیم می‌توانستیم زودتر به گل برسیم، اما مهم کسب سه امتیاز این بازی بود که به دست آمد.

سرمربی تراکتور در خصوص پایان رکورد شکست‌ناپذیری پرسپولیس در تبریز گفت: رکورد برای آمار و ارقام مهم است اما پیروزی در بازی برای ما اولویت داشت؛ ما سعی کردیم تیمی آماده کنیم که بتواند سه امتیاز را به دست بیاورد.

وی درباره وضعیت مصدومان تیمش گفت: متأسفانه از روزی که آمدم تیم سه بازیکن کلیدی خود را در اختیار ندارد؛ مهدی ترابی دیروز به جمع ما اضافه شد و می‌توانستم ریسک کنم و او را به زمین بفرستم اما قطعاً بعداً او را از دست می‌دادیم، بنابراین ترجیح دادم کمتر از او استفاده کنم.

نکونام در پایان افزود: تیبور هلیلوویچ نیز پایش در یک چاله درون زمین فرو رفت و دچار مصدومیت از ناحیه زانو شد به همین خاطر او را در اختیار نداشتیم و سید مهدی حسینی به جای او فوق‌العاده کار کرد؛ تمام بازیکنان ما توانایی این را دارند که در تیم بهترین عملکرد را داشته باشند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه