سرخط خبرها
  • شناسه ملی ۸۵۰ هزار شرکت غیرفعال تعلیق شد
  • رئیس کمیته مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال استعفا داد
  • صرفه‌جویی ۱۲ میلیون لیتری بنزین با افزایش مصرف سی‌ان‌جی
  • نتایج سمپاد هفته آینده منتشر می‌شود
  • رئیس‌جمهور به‌زودی با مردم گفت‌وگو می‌کند
  • رامین رضاییان در دو راهی سرخ آبی
  • متهم در دادگاه: همسرم غر می‌زد، او را با چاقو، قیچی و شیشه قلیان زدم
  • مهاجرانی: زمینه تردد در مرز چیلات تا ۲۸ صفر فراهم می شود
  • دستگیری اعضای باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیارد ریالی در تهران
  • بانک ملی: مغایرت باقیمانده حساب‌های مشتریان تا ۱۷ مرداد برطرف می‌شود
  • ده‌نمکی: نمی‌دانم سرنوشت ساخت «اخراجی‌های ۴» چه خواهد شد
  • وزیر نیرو: به زودی بساط ناترازی‌ها با همکاری مردم برچیده خواهد شد
  • وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری واریز شد
  • واگذاری یک‌هزار واحد مسکونی به زوج‌های جوان در ۱۲ شهر جدید

تنش در تمرینات رئال با برخورد سرد وینیسیوس با مورینیو

حواشی پیرامون تمدید قرارداد وینیسیوس جونیور با رئال مادرید وارد فاز تازه‌ای شده است؛ گزارش‌ها از برخورد سرد و بی‌تفاوت این ستاره برزیلی با ژوزه مورینیو در تمرینات والدیباس خبر می‌دهند که گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی او را قوت بخشیده است.

وینسیوس
به گزارش خبرگزاری موج

، تنش میان وینیسیوس جونیور و کادر فنی رئال مادرید به اوج خود رسیده است. این ستاره برزیلی که هنوز حاضر به تمدید قرارداد خود با باشگاه نشده، به اصلی‌ترین موضوع حاشیه‌ای در رئال مادرید تبدیل شده است.

وینیسیوس جونیور روز دوشنبه به تمرینات رئال پیوست و روز اول خود را با دو جلسه تمرینی فشرده در والدیباس سپری کرد. جلسه صبح به تمرینات بدنی پس از معاینات پزشکی اختصاص داشت و جلسه عصر نیز به مباحث فنی پرداخت شد؛ تیمی که اکنون هفته چهارم آماده‌سازی برای فصل جدید را زیر نظر ژوزه مورینیو پشت سر می‌گذارد.

بر اساس گزارش‌های واصله، وینیسیوس پیش از تمرینات روز دوشنبه جلسه‌ای با مدیریت باشگاه داشت و درخواست عجیبی مطرح کرد که شامل دریافت پاداش امضا به عنوان بخشی از قرارداد جدید بود. این بازیکن اکنون در انتظار پاسخ مدیریت رئال مادرید به شرط خود است تا سرنوشت او در هفته جاری مشخص شود.

پس از این جلسه، وینیسیوس به تمرینات پیوست اما رفتار او نشان‌دهنده نوعی سردی و بی‌حالی بود. او هنگامی که دستورالعمل‌هایی از مورینیو دریافت می‌کرد، تنها سر خود را تکان می‌داد و به سرمربی نگاه نمی‌کرد؛ رفتاری که باعث جنجال بزرگی میان هواداران شده است.

این برخورد سرد با توجه به اینکه مورینیو خود استاد حاشیه و جنجال است، می‌تواند فضای رختکن رئال را تغییر دهد و این موضوعی است که فلورنتینو پرس و هواداران خواستار آن نیستند. با باقی ماندن تنها ۱۹ روز تا آغاز لیگ اسپانیا، زمان زیادی برای سازگاری این بازیکن برزیلی با شرایط موجود باقی نمانده است؛ او یا باید قراردادش را تمدید کند و یا برای جدایی آماده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه