سرخط خبرها
  • مهلت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی حداکثر تا ۲۰ تیرماه
  • چهره‌های بین‌المللی رسانه، بازتاب جهانی تشییع و جنگ روایت‌ها را بررسی کردند
  • سنتکام مدعی پایان حملات به ایران شد
  • افزایش ۴ دلاری قیمت نفت
  • سردار محبی: یک فروند پهپاد MQ۹ در آسمان خورموج ساقط شد
  • اعلام لیست تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
  • پروازهای شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به روال عادی بازگشت
  • قالیباف: ما اهل عقب کشیدن و کوتاه آمدن نیستیم

اف‌بی‌آی به دنبال فساد در فدراسیون فوتبال آرژانتین

نهادهای قضایی فدرال در آمریکا تحقیقات گسترده‌ای را درباره جابه‌جایی مشکوک ۳۰۰ میلیون دلار از طریق حساب‌های مرتبط با فدراسیون فوتبال آرژانتین آغاز کرده‌اند تا احتمال وقوع جرائمی نظیر پول‌شویی را بررسی کنند.

تیم ملی فوتبال آرژانتین
به گزارش خبرگزاری موج

، دادستان‌های فدرال و مأموران اف‌بی‌آی تحقیقاتی را درباره فعالیت‌های مالی فدراسیون فوتبال آرژانتین در ایالات متحده آغاز کرده‌اند.

این بررسی‌ها بر محوریت نحوه جابه‌جایی مبلغی حدود ۳۰۰ میلیون دلار از طریق حساب‌های بانکی مرتبط با این فدراسیون در پنج مؤسسه مالی آمریکا انجام می‌شود. هدف اصلی این تحقیقات، شناسایی احتمال وقوع جرائمی از جمله پول‌شویی و کلاهبرداری بر اساس قوانین ایالات متحده است.

پرونده در حال حاضر در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد و تمرکز آن بر فعالیت‌های شرکت TourProdEnter LLC به مالکیت خاویر فارونی است؛ شرکتی که گفته می‌شود در سال‌های اخیر مدیریت قراردادهای تجاری بین‌المللی فدراسیون فوتبال آرژانتین، از جمله همکاری‌های کلان با آدیداس و وارنر را بر عهده داشته است. منابع رسانه‌ای مدعی شدند: این پرونده پس از دریافت اسناد بانکی جدید و شکایت‌های تازه، وارد مرحله جدی‌تری شده است.

این در حالی است که روند رسیدگی به این پرونده هم‌زمان با سفر کلودیو «چیکی» تاپیا، رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین به ایالات متحده برای همراهی تیم ملی در مسابقات جام جهانی، همچنان ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه