سرخط خبرها
  • آغوش باز یک شهر برای مهمانان رهبر شهید
  • اعلام تعطیلی ۴ روزه اتحادیه‌های صنفی تهران
  • سردار رادان: قدرت امروز نیروهای مسلح مدیون تلاش‌ رهبر شهید است
  • سرلشکر حاتمی: تقاص خون شهدا را خواهیم گرفت
  • مصلی در انتظارِ صبحِ وداع
  • خطیب جمعه تهران: خونخواهی رهبر شهید خواست همگان است
  • واردات انبوه برنج دوباره آغاز شد
  • تولید آب شرب استان بوشهر از تاسیسات شیرین‌سازی آب دریا افزایش می‌یابد
  • بالن ارتباطی مراسم وداع با رهبر شهید تا پایان امروز مستقر می‌شود
  • ادای احترام سران کشورها و مسئولان خارجی به پیکر امام شهید
  • بانک ملی: صدور کارت برای برخی حساب‌ها و انتقال وجه از حساب‌های فاقد کارت فعال شد
  • هلند ۴۸۰ قربانی بر اثر موج گرما ثبت کرد
  • ‌ اقامتگاه‌های مشهد هم نیم‌بها می‌شوند
  • بار کج اتریش به منزل نرسید
  • نفوذ سایبری به قلب شبکه اطلاعاتی آمریکا
  • امارات ۵۸۰ میلیون دلار به جیب ترامپ ریخت
  • پیکر امام شهید به خانه بازگشت
  • دعوت رئیس جمهور اسلامی ایران برای حضور تاریخ ساز مردم در بدرقه خادم صدیق اسلام و انقلاب
  • از تره‌بار تا فرودگاه؛ راهنمای تعطیلی‌ها و فعالیت پایتخت در هفته آینده

سرمربی کره جنوبی پنهانی از کشور خارج شد!

سرمربی تیم ملی کره جنوبی، پس از حذف تیمش در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ (با ۳ امتیاز) استعفا کرد و به دلیل موج گسترده تهدید و انتقادها، مجبور شد کشور را ترک کند.

سرمربی کره جنوبی
به گزارش خبرگزاری موج

، حذف کره جنوبی در مرحله گروهی جام جهانی نه تنها هواداران این تیم آسیایی را ناراحت کرد، بلکه خشم آنها را علیه بازیکنان و کادر فنی برانگیخت. یکی از کسانی که بیشتر مورد حمله قرار گرفت، هونگ میونگ‌بو، سرمربی تیم بود که استعفا کرد، همچنان تهدید شد و مجبور شد از کشور خارج شود.

هونگ میونگ‌بو در بیانیه‌ای اعلام کرد: از  همه مردم کره که تیم ملی را دوست دارند و از آن حمایت می‌کنند، می‌خواهم صمیمانه عذرخواهی کنم. امروز اعلام می‌کنم که از سمت سرمربیگری تیم ملی کناره‌گیری می‌کنم.

انتقادات از سرمربی از سوی لی جه میونگ، رئیس‌جمهور کره جنوبی، آغاز شد. او گفته بود: اگر یک فرد نالایق به رهبری تیم منصوب شود، نتیجه آن قابل پیش‌بینی است. این انتقادات سپس توسط بخش بزرگی از کشور تکرار شد و سرمربی را مجبور به کناره‌گیری کرد.

سرمربی کره جنوبی پس از حذف از جام جهانی استعفا داد و از کشور فرار کرد

هونگ میونگ‌بو هنگام بازگشت به کشورش، با محافظت پلیس، با بنرهایی علیه خود از سوی هواداران روبرو شد. با گذشت روزها، شرایط برای او روز به روز بدتر شد و در نهایت تصمیم به ترک کشور گرفت.

در حین خروج از کشور، او توسط دوربین‌های MBC (یکی از رسانه‌های محبوب کره جنوبی) در حالی که با ماسک و کلاه سعی در پنهان کردن هویت خود داشت، شکار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه