سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

تراژدی بزرگ در بوستون؛ آلمان در پنالتی مغلوب پاراگوئه شد

تیم ملی فوتبال آلمان در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ پس از تساوی یک بر یک در ۱۲۰ دقیقه، در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۳ برابر پاراگوئه شکست خورد و حذف شد.

آلمان و پاراگوئه
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم ملی فوتبال آلمان در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ در دیداری نفس‌گیر و ۱۲۰ دقیقه‌ای مقابل پاراگوئه تن به شکست داد و در ضربات پنالتی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در این دیدار که در ورزشگاه بوستون برگزار شد، شاگردان یولیان ناگلزمان پس از دو پیروزی برابر کوراسائو و ساحل عاج و یک شکست مقابل اکوادور با ۶ امتیاز به مرحله حذفی رسیده بودند و در سوی دیگر، پاراگوئه با ۴ امتیاز و به عنوان یکی از تیم‌های سوم برتر گروه D به یک‌شانزدهم صعود کرده بود.

نیمه نخست برخلاف پیش‌بینی‌ها به سود نماینده آمریکای جنوبی پیش رفت. آلمان با وجود در اختیار داشتن ۷۹ درصد مالکیت توپ، موفق به ثبت شوت در چارچوب نشد و در دقیقه ۴۲ روی ارسال ماتیاس گالارزا، خولیو انسیسو با ضربه سر دروازه مانوئل نویر را باز کرد تا نیمه اول با برتری یک بر صفر پاراگوئه به پایان برسد.

در نیمه دوم آلمان برای جبران نتیجه سراپا حمله شد و در دقیقه ۵۴ روی ارسال فلورین ویرتز و ضربه سر کای هاورتز بازی را به تساوی کشاند. در ادامه ژرمن‌ها چند موقعیت جدی خلق کردند که مهم‌ترین آن در دقیقه ۷۸ با واکنش اورلاندو ژیل از دست رفت.

در وقت‌های اضافه نیز تلاش دو تیم راه به جایی نبرد. آلمان در دقیقه ۱۰۱ حتی به گل رسید اما پس از بازبینی صحنه توسط VAR، گل مردود اعلام شد تا سرنوشت بازی به ضربات پنالتی کشیده شود.

در ضربات پنالتی، اورلاندو ژیل با مهار ضربات کای هاورتز و نیک وولتمایده نقش تعیین‌کننده‌ای داشت. در نهایت پس از تساوی ۳ بر ۳ در پنج ضربه نخست و ادامه کار در ضربات تک‌ضرب، ضربه جاناتان تاه به بالای دروازه رفت و کاناله دومینگوئز پنالتی سرنوشت‌ساز را تبدیل به گل کرد تا پاراگوئه با نتیجه ۴ بر ۳ پیروز شود و آلمان را از جام جهانی ۲۰۲۶ حذف کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه