سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

آنچلوتی:

هر حریفی در مرحله بعد دشوار است؛ ما باید تشنه پیروزی باقی بمانیم

سرمبی برزیل پس از برتری قاطع ۳ بر صفر برزیل مقابل اسکاتلند و صعود به‌عنوان صدرنشین گروه، ضمن تمجید از ثبات و پیشرفت شاگردانش، تأکید کرد که در حال حاضر تمام تمرکز تیم بر روی مرحله حذفی است و نام‌های بزرگی نظیر فرانسه و آرژانتین جایی در برنامه‌ریزی‌های فعلی او ندارند.

آنچلوتی
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم ملی فوتبال برزیل در بازی پایانی خود در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ توانست با نتیجه ۳ بر صفر اسکاتلند را شکست دهد و با این پیروزی، صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی به عنوان سرگروه گروه سوم را قطعی کند. در این دیدار که با درخشش وینیسیوس جونیور و گلزنی او و ماتئوس کونیا همراه بود، عملکرد کلی تیم مورد تحسین کادر فنی قرار گرفت.

کارلو آنچلوتی درباره اولین بازی ریان ۱۹ ساله به عنوان بازیکن اصلی در ترکیب تیم ملی برزیل گفت: ریان عملکرد کاملی در دفاع و حمله داشت و بسیار خوب بازی کرد. من از عملکرد او بسیار راضی هستم. سن کم او یک عامل مهم است؛ او بازیکنی بالغ، سخت‌کوش و بااستعداد است. هیچ‌کس نمی‌داند که سطح او تا کجا می‌تواند پیش برود.

سرمربی تیم ملی برزیل در مورد بازگشت نیمار پس از غیبت طولانی، اظهار داشت: فرصت بازی به نیمار داده شد، زیرا او شایسته آن بود. او سخت کار کرد و با جدیت تمرین کرد تا با حرفه‌ای‌گری کامل بهبود یابد. با توجه به مهارت‌هایش، می‌تواند به تیم در جام جهانی جاری کمک کند. نیمار در دقیقه‌های کمی که بازی کرد، خوب عمل کرد. او برای بازی کردن نیازی به انگیزه ندارد. هیچ بازیکنی که پیراهن تیم ملی برزیل را می‌پوشد، برای بازی کردن نیازی به انگیزه ندارد. این موضوع درباره نیمار هم صدق می‌کند. او ۳۴ ساله است، اما همان اشتیاق یک جوان را برای بازی با برزیل دارد.

آنچلوتی درباره عملکرد وینیسیوس جونیور در این تورنمنت خاطرنشان کرد: هیچ شک و تردیدی درباره عملکرد او در این تورنمنت نداشتم. برای او افتخار بزرگی است که در تیم ملی بازی می‌کند؛ او عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد و حتی با سر گل زد، چیزی که برای او نادر است. اما من کسی نیستم که استعدادی مثل وینی را کشف کنم. به نظر من، او بازیکنی در سطح بالا و بلکه یکی از بهترین بازیکنان جهان است.

وی ادامه داد: ما اکنون به عنوان یک تیم بازی می‌کنیم و این هدف ماست. ما کامل نیستیم و جنبه‌هایی داریم که باید بهبود یابند؛ برای مثال، می‌توانیم زمانی که کنترل بازی را در دست داریم کمی سریع‌تر باشیم. من خوشحالم که تیم بسیار بهبود یافته است و اکنون تیمی قوی هستیم. در مراحل حذفی، مهم این است که تیمی منسجم باشید. ما تیمی قوی داریم. در مقایسه با بازی اول در برابر مراکش، اشتباهات کمتری داریم، ریتم بهتری داریم و در حمله مؤثرتر هستیم.

آنچلوتی درباره حریف احتمالی تیمش در مرحله بعد که از میان هلند، ژاپن و سوئد مشخص خواهد شد، افزود: بدون شک، هر سه تیم سطح بالایی دارند و با هم متفاوت هستند. بدیهی است که هلند از ژاپن باتجربه‌تر است، اما ژاپن در بازی‌های دوستانه قبل از جام جهانی نتایج خوبی گرفته است. سوئد نیز پتانسیل حمله‌ای بالایی دارد. فردا خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد. فکر می‌کنم تیم اکنون با ثبات بازی می‌کند. تیم قوی داریم که عملکرد خوبی ارائه می‌دهد. هدف ما سرگروه شدن بود که به آن رسیدیم. اکنون همان‌طور که در برزیل می‌گویند باید روی کار سخت، بهبود و آماده‌سازی برای بازی بعدی تمرکز کنیم.

سرمربی برزیل در پاسخ به این پرسش که آیا تیمش می‌تواند با تیم‌های بزرگ رقابت کند، گفت: ما اکنون با فرانسه و آرژانتین روبرو نخواهیم شد. با تیم دیگری روبرو خواهیم شد و باید روی آن تمرکز کنیم. اکنون بازی حذفی است و به اراده‌ای قوی نیاز داریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه