سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

جشنواره گل پرتغال در هیوستون/ رونالدو تاریخ‌ساز شد

تیم ملی پرتغال در دومین دیدار خود در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶، با ارائه نمایشی مقتدرانه، ازبکستان را با ۵ گل در هم کوبید.

تیم ملی پرتغال
به گزارش خبرگزاری موج

، در دور دوم مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ و از گروه K، تیم‌های ملی پرتغال و ازبکستان شامگاه سه‌شنبه ۲ تیرماه در ورزشگاه هیوستون آمریکا به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با پیروزی قاطع ۵ بر صفر به سود یاران رونالدو خاتمه یافت.

پرتغال از همان دقایق ابتدایی بازی را هجومی آغاز کرد و تنها ۶ دقیقه زمان نیاز داشت تا به گل برسد. کریستیانو رونالدو با فراری هوشمندانه در تیر نخست، پاس دقیق ژائو کانسلو را به گل تبدیل کرد. با این گل، رونالدو به نخستین بازیکن تاریخ جام جهانی تبدیل شد که در شش دوره مختلف این رقابت‌ها موفق به گلزنی می‌شود.

در دقیقه ۱۷، نونو مندز با یک ضربه ایستگاهی تماشایی اختلاف را به دو گل رساند. در ادامه، ازبکستان تلاش کرد با شوت عزیز گانی‌یف به بازی برگردد، اما گل این تیم پس از بررسی توسط سیستم کمک‌داور ویدیویی (VAR) به دلیل خطای قبلی مردود اعلام شد. در دقیقه ۳۹، همکاری تیمی عالی پرتغال و پاس عمقی برونو فرناندز، رونالدو را در موقعیت گلزنی قرار داد تا او با دومین گل خود در این بازی، ضمن رسیدن به ۱۰ گل در جام‌های جهانی، از رکورد اوزه‌بیو عبور کرده و به تنهایی بهترین گلزن تاریخ پرتغال در این تورنمنت شود.

نیمه دوم نیز با تسلط کامل پرتغال همراه بود. در دقیقه ۶۰، فشار پرتغالی‌ها منجر به گل چهارم شد که توسط عبدالقادر خوسانوف، مدافع ازبکستان، به اشتباه وارد دروازه خودی شد. در دقیقه ۸۷، رافائل لیائو که به عنوان یار تعویضی به میدان آمده بود، با ضربه‌ای محکم گل پنجم را به ثمر رساند تا شکست سنگین ازبکستان تکمیل شود.

در این دیدار، حضور بازیکنان شاغل در لیگ برتر ایران در ترکیب ازبکستان نیز نتوانست مانع از شکست این تیم شود. ایگور سرگیف، مهاجم پرسپولیس، در نیمه دوم وارد زمین شد، اما او و سایر هم‌تیمی‌هایش شب دشواری را مقابل خط دفاعی و هجومی زهردار پرتغال سپری کردند.

با این نتیجه، پرتغال گام بلندی برای صعود از گروه K برداشت و ازبکستان برای حفظ شانس صعود، نگاه خود را به دیدارهای آینده دوخت. در دیگر بازی این گروه، کلمبیا و جمهوری کنگو به مصاف هم خواهند رفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه