سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

سرقت پاسپورت مدافع رم در آمستردام!

سعود عبدالحمید، مدافع کلیدی تیم ملی عربستان و باشگاه لانس فرانسه، به دلیل سرقت پاسپورت و خودرویش در شهر آمستردام، از همراهی تیم ملی کشورش در اردوی آماده‌سازی ایالات متحده بازماند و فعلاً در اروپا ماندگار شده است.

عربستان
به گزارش خبرگزاری موج

، سعود عبدالحمید، مدافع راست و مهره تأثیرگذار تیم ملی عربستان، در شرایطی که خود را برای حضور در اردوی نهایی پیش از جام جهانی آماده می‌کرد، در شهر آمستردام هلند دچار حادثه سرقت شد. این بازیکن که برای شرکت در یک مراسم خانوادگی و جشن عروسی به هلند سفر کرده بود، با سرقت ناگهانی خودروی شخصی‌اش مواجه شد که تمامی مدارک شناسایی از جمله پاسپورت او نیز در آن قرار داشت. این اتفاق سبب شد تا عبدالحمید برخلاف سایر ملی‌پوشان که روز ۴ خرداد (۲۵ مه) راهی ایالات متحده شدند، در اروپا بماند و نتواند در زمان مقرر به تمرینات تیم ملی در نیویورک و آستین ملحق شود.

عبدالحمید که تحت قرارداد باشگاه رم ایتالیاست و در حال حاضر به صورت قرضی برای باشگاه لانس فرانسه توپ می‌زند، یکی از وزنه‌های دفاعی تیم ملی کشورش محسوب می‌شود. او که از سال ۲۰۱۹ به جمع ملی‌پوشان پیوسته، تاکنون ۵۰ بازی ملی را در کارنامه خود ثبت کرده و موفق به ثمر رساندن یک گل ملی شده است. غیبت این مدافع ۲۶ ساله در آغاز اردوی تدارکاتی آمریکا، برنامه‌های کادر فنی عربستان را برای هماهنگی نهایی تیم در دیدارهای دوستانه مقابل اکوادور، پورتوریکو و سنگال تحت تأثیر قرار داده است.

عربستانی‌ها که خود را برای نبردی سخت در مرحله گروهی جام جهانی مقابل حریفان قدرتمندی همچون اسپانیا، اروگوئه و کیپ‌ورد آماده می‌کنند، امیدوارند مشکل قانونی و مدارک لژیونر خود هرچه سریع‌تر حل شود. فعلاً این بازیکن به دلیل فقدان مدارک شناسایی امکان خروج از حوزه شنگن و سفر به آمریکا را ندارد و باید منتظر صدور مدارک المثنی از سوی مراجع ذی‌صلاح باشد تا شاید در روزهای آتی بتواند خود را به تمرینات تیم در تگزاس برساند و از غیبت طولانی‌مدت در جمع شاهین‌های سبز جلوگیری کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه