سرخط خبرها
  • تاج: گل‌محمدی یکی از بهترین گزینه‌ها برای هدایت تیم امید بود
  • گود برج میلاد ایمن‌سازی شده است
  • ساخت ۱۶۸ مدرسه به نام هر شهید میناب
  • تسهیلات جدید وزارت علوم برای پذیرفته‌شدگان ارشد و دکتری ۱۴۰۵
  • تحویل ماهانه ۲۶ هزار واحد مسکونی در نیمه دوم سال
  • بومی‌سازی فناوری آسانسورهای خانگی و پله‌پیما؛ گامی نو در صنعت مناسب‌سازی ساختمان
  • دستگیری باند کلاهبرداری با پیامک جعلی افزایش اعتبار کالابرگ
  • دادگاه رسیدگی به پرونده جنایات جنگی و شهدای زندان اوین برگزار شد
  • رفیع‌زاده: دستورالعمل حقوق بازنشستگان صادر شد
  • تاکید رئیس‌جمهور بر دسترسی ارزان‌تر اقشار کم‌برخوردار به کالاهای اساسی
  • نانوای تنکابنی به‌دلیل برخورد با دستگاه خمیرگیر جان باخت
  • نهادسازی برای سرمایه‌گذاری در حوزه تولید کلید میخورد
  • پرسپولیس ۱ - ۰ نساجی مازندران/ بازگشت سرخپوشان به صدر با تک گل محبی
  • دستور فرمانده کل قوا به نیروهای مسلح برای پاسخ فوری به تهدیدات
  • شناسایی و دستگیری عوامل تهیه کلیپ مبتذل در مهدیشهر
  • عراقچی: در حال حاضر نیازی به دیدار با آمریکایی‌ها نمی‌بینیم
  • پوشش آب‌رسانی روستایی ایران به ۸۷.۷ درصد رسید
  • پژمانفر: دولت قانون را درمورد کالابرگ رعایت نکرده است
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه
  • مهلت ثبت نام آزمون دکتری تمدید شد

رونمایی از برنامه ۴ بازی تدارکاتی تیم ملی ایران پیش از جام جهانی

سخنگوی فدراسیون فوتبال جزئیات چهار دیدار دوستانه تیم ملی پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ و آخرین وضعیت صدور روادید بازیکنان برای سفر به آمریکا را تشریح کرد.

تیم ملی فوتبال ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، سخنگوی فدراسیون فوتبال جزئیات چهار دیدار دوستانه تیم ملی ایران را پیش از آغاز رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ اعلام کرد و از صدور روادید اعضای تیم طی سه روز آینده خبر داد.

تیم ملی فوتبال ایران که برای برپایی اردوی آماده‌سازی در ترکیه به سر می‌برد، برنامه‌های فشرده‌ای را پیش رو دارد. امیرمهدی علوی در تشریح این برنامه‌ها اظهار داشت که ملی‌پوشان در تاریخ دوم خردادماه به مصاف یک تیم باشگاهی می‌روند. در ادامه این مسابقات تدارکاتی، تیم ملی در هشتم خرداد با تیم ملی گامبیا روبرو خواهد شد و در چهاردهم خرداد نیز با یک تیم آفریقایی دیدار می‌کند.

بر اساس برنامه اعلام شده، کاروان تیم ملی ایران در تاریخ پانزدهم خردادماه عازم آمریکا می‌شود تا آخرین مرحله آماده‌سازی خود را در این کشور دنبال کند. ملی‌پوشان در نوزدهم خردادماه و در خاک آمریکا، در یک دیدار دوستانه به مصاف تیم پورتوریکو خواهند رفت. علوی درباره وضعیت صدور روادید اعضا برای سفر به آمریکا خاطرنشان کرد که تا این لحظه ویزایی صادر نشده است اما طبق پیگیری‌ها، روادید تمامی اعضای تیم ظرف سه روز آینده صادر می‌شود.

سخنگوی فدراسیون فوتبال در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع معرفی نمایندگان ایران به کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) پرداخت و تصریح کرد که دو هفته پس از تاریخ ۱۰ خرداد، فرصت نهایی برای معرفی این نمایندگان وجود دارد. در حال حاضر تیم‌های استقلال، تراکتور و سپاهان به عنوان نمایندگان ایران در نظر گرفته شده‌اند که معرفی قطعی آن‌ها منوط به صدور مجوز حرفه‌ای است که مراحل نهایی آن روز پنجشنبه انجام خواهد شد.

همچنین در خصوص قرارداد بازیکنان خارجی شاغل در لیگ برتر، موضوع پیگیری عدم پرداخت حقوق به این بازیکنان از تاریخ ۹ اسفندماه به بعد، به دلیل شرایط اضطراری در دستور کار قرار گرفته است. به گفته سخنگوی فدراسیون، این موضوع از سوی باشگاه‌ها در حال پیگیری است و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز به‌طور جدی پیگیر اجرایی شدن این تصمیم است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه