سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مهاجم اسبق تیم ملی فوتبال فرانسه:

آقای گل لیگ فرانسه را به جام جهانی ببرید

مهاجم اسبق تیم ملی فرانسه، از دیدیه دشان خواست تا استبان لپاول مهاجم ۲۶ ساله رن و آقای گل فعلی لیگ فرانسه را برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ دعوت کند.

استبان لپاول
به گزارش خبرگزاری موج

، جبرئیل سیسه بازیکن اسبق تیم ملی فرانسه از دیدیه دشان سرمربی تیم ملی این کشور خواست استبان لپاول (آقای گل فعلی لیگ ۱) را که غایب بزرگ فهرست نامزدهای بهترین بازیکن فصل است، به جام جهانی ببرد.

سیسه با تمجید از لپاول گفت: او می‌تواند به تیم ملی فرانسه برود. من دوست دارم اتفاقی که برای خودم افتاد، برای او نیز رخ دهد. زمانی که من دعوت شدم، نیکولاس آنلکا، تیری آنری، دیوید ترزگه، یوری یورکائف و دوگاری در تیم بودند. من آقای گل فرانسه شده بودم (۲۲ گل در فصل ۰۲-۲۰۰۱) و آنها مرا به جام جهانی ۲۰۰۲ بردند. 

جبرئیل سیسه که بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۱، ۴۱ بازی ملی انجام داده و ۹ گل به ثمر رسانده است، در ادامه گفت: لپاول آقای گل لیگ فرانسه است و قطعا جایگاه خودش را دارد. او می‌تواند مهره‌ کارآمدی برای فرانسه در جام جهانی باشد.

سیسه افزود: استبان می‌داند که من خیلی حواسم به او است و اغلب با او صحبت می‌کنم. پدر استبان یعنی فابریس لوپول، یک وینگر با استعداد بود که در ۴۳ سالگی در یک تصادف رانندگی جان باخت.

لپاول که از آکادمی لیون فوتبال را شروع کرده است، حالا در آستانه یک دعوت تاریخی به تیم ملی فرانسه قرار دارد. باید دید دیدیه دشان با وجود ستاره‌های زیادی که در لیگ‌های مختلف دارد، به این بازیکن هم مجالی برای درخشش می دهد یا خیر.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه