سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

سرمربی بارسلونا:

بازی رئال مادرید برایم مهم نیست!

هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، از پیروزی خارج از خانه تیمش مقابل اوساسونا ابراز خوشحالی کرد و اعلام کرد که بازی رئال مادرید برابر اسپانیول را تماشا نخواهد کرد، چرا که توجه او تنها به پیروزی تیمش است.

هانسی فلیک
به گزارش خبرگزاری موج

، هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، از پیروزی شاگردانش مقابل اوساسونا ابراز رضایت کرد و بار دیگر نشان داد که تمرکز او تنها روی عملکرد تیم خودش است، نه نتایج رقیبان.

بارسلونا شب گذشته در هفته سی‌وچهارم لالیگا موفق شد ۲ بر ۱ اوساسونا را شکست دهد و اختلاف امتیازی خود با رئال مادرید را به ۱۴ افزایش دهد؛ نتیجه‌ای که کاتالان‌ها را یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک‌تر کرد. گل‌های این بازی را روبرت لواندوفسکی و فران تورس به ثمر رساندند.

فلیک پس از پایان بازی گفت: «این یک پیروزی دشوار بود و تمام بازیکنان شایسته تقدیر هستند. در نیمه اول تسلط بیشتری داشتیم، اما در نیمه دوم تیم بهتر عمل کرد. ورود مارکوس رشفورد سرعت بازی ما را بیشتر کرد و تعویض فرنکی دی یونگ به دلیل کارت زرد گاوی ضروری بود.»

او در ادامه افزود: «از شادی بازیکنان در رختکن خوشحالم. اما شخصاً بازی رئال مادرید برابر اسپانیول را تماشا نخواهم کرد. من به این چیزها اهمیت نمی‌دهم. شاید با همسرم به تماشای نمایش ‘جادوگر باب’ بروم. آنچه برای من مهم است، پیروزی تیمم مقابل اوساسونا بود، نه اتفاقات فردا.»

سرمربی بارسلونا همچنین تأکید کرد: «ما وظیفه‌مان را انجام داده‌ایم. جشن قهرمانی هر وقت که فرا برسد، برگزار می‌شود. حالا باید صبر کنیم تا ببینیم چه پیش خواهد آمد.»

این اظهارات در حالی انجام شد که اگر رئال مادرید در دیدار امشب خود برابر اسپانیول متوقف شود، قهرمانی بارسلونا در لالیگا قطعی خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه