بازگشت اکرت به ترکیب استانداردلیژ مقابل آنتورپ

سرمربی استانداردلیژ از آمادگی کامل دنیس اکرت، مهاجم ایرانی تیمش، برای حضور در دیدار مقابل رویال آنتورپ خبر داد و اعلام کرد این بازیکن از بند مصدومیت رهایی یافته است.

دنیس اکرت
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم‌های فوتبال استانداردلیژ و رویال آنتورپ فردا یکشنبه ۱۳ اردیبهشت از ساعت ۱۷:۳۰ در چارچوب رقابت‌های ژوپیلر لیگ بلژیک به مصاف یکدیگر می‌روند؛ دیداری که برای هر دو تیم اهمیت زیادی در ادامه مسیر پلی‌آف اروپا دارد.

در آستانه این مسابقه، دنیس اکرت آینسا مهاجم ایرانی استانداردلیژ پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت به شرایط بازی رسیده و طبق اعلام کادر فنی، می‌تواند تیمش را در جدال سخت برابر آنتورپ همراهی کند. خبر بازگشت او توسط وینسنت اوورار، سرمربی استانداردلیژ، در نشست خبری پیش از مسابقه تأیید شد.

با این حال وضعیت رافیکی سعید همچنان در ابهام قرار دارد. این بازیکن در جریان تمرینات دچار آسیب‌دیدگی در ناحیه زانو شده و دو جلسه تمرینی اخیر را از دست داده است. اگرچه احتمال حضور او در لیست نهایی وجود دارد، اما شرایطش برای بازی فردا قطعی نیست.

در سوی دیگر، چند بازیکن استانداردلیژ همچون تدی تئوما، مارکو ایلایماهاریترا و رنه میتونگو به دلیل عدم آمادگی کامل، تیم را در این سفر همراهی نخواهند کرد. همچنین فصل برای محمد الهانکوری به طور رسمی به پایان رسیده و این بازیکن قادر به حضور در ادامه مسابقات نخواهد بود.

استانداردلیژ و آنتورپ در جدول پلی‌آف اروپا هم‌امتیاز هستند و تنها سه امتیاز میان چهار تیم بالای جدول فاصله وجود دارد. پنج مسابقه دیگر تا پایان این مرحله باقی مانده و از دست دادن امتیازات می‌تواند برای هر تیمی سرنوشت‌ساز باشد.

در چنین شرایطی، دیدار پیش‌رو برای استانداردلیژ حکم یک نقطه عطف را دارد؛ تیمی که با ۲۷ امتیاز در انتهای جدول این گروه قرار دارد و برای حفظ شانس خود نیاز مبرمی به پیروزی مقابل حریف مستقیمش دارد. بازگشت دنیس اکرت می‌تواند امیدهای تیم را برای بهبود وضعیت در جدول افزایش دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه