درخشش مسی در شب پیروزی اینترمیامی

اینترمیامی در هفته هشتم لیگ فوتبال آمریکا با درخشش لیونل مسی و دبل این ستاره آرژانتینی موفق شد کلرادو رپیدز را با نتیجه ۳ بر ۲ شکست دهد.

لیونل مسی
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم فوتبال اینترمیامی با درخشش لیونل مسی در هفته هشتم رقابت‌های لیگ فوتبال آمریکا (MLS) برابر کلرادو رپیدز به پیروزی رسید.

در این دیدار که به میزبانی کلرادو برگزار شد، اینترمیامی موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ حریف خود را شکست دهد و سه امتیاز ارزشمند به دست آورد.

پیش از این مسابقه، خاویر ماسکرانو سرمربی آرژانتینی اینترمیامی قرارداد خود را با باشگاه فسخ کرده بود و این تیم در این مسابقه بدون سرمربی به میدان رفت. در همین حال، از ژاوی هرناندز به عنوان یکی از گزینه‌های جدی هدایت این تیم یاد می‌شود.

در جریان مسابقه، لیونل مسی ابتدا از روی نقطه پنالتی گل نخست اینترمیامی را به ثمر رساند. سپس در دقیقه ۵+۴۵ برترام با استفاده از پاس سیلوتی گل دوم را وارد دروازه میزبان کرد.

در نیمه دوم تیم کلرادو رپیدز توانست دو گل خورده را جبران کند و بازی را به تساوی بکشاند، اما در ادامه بار دیگر مسی در دقیقه ۷۹ با پاس رودریگو دی‌پل و ضربه‌ای دقیق دروازه میزبان را باز کرد تا گل پیروزی‌بخش میامی ثبت شود.

با این نتیجه اینترمیامی ۱۲ امتیازی شد و در رده ششم جدول لیگ MLS قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه