رئیس فدراسیون والیبال:

ادامه لیگ والیبال بعید است

رئیس فدراسیون والیبال می‌گوید با توجه به اینکه باشگاه‌ها امکان تمرین ندارند، بعید است لیگ برتر والیبال ادامه پیدا کند.

سید میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال
به گزارش خبرگزاری موج

، فصل ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ لیگ برتر والیبال ایران با حمله تجاوزگرانه آمریکایی – صهیونیستی متوقف شد و هرچند مدتی پیش فدراسیون اعلام کرد که ادامه رقابت‌ها از ۱۵ فروردین در یکی از استان‌های کشور برگزار خواهد شد اما با توجه به شرایط، امکان برگزاری رقابت‌ها وجود نداشت.

میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال در مورد وضعیت نهایی لیگ برتر به ایسنا گفت: باشگاه‌ها اعلام کردند که نمی‌توانند تمرینات خود را ادامه دهند و همچنان هم وضعیت نامعلوم است، در نتیجه بعید می‌دانم لیگ ادامه پیدا کند.

او در پاسخ به این سوال که آیا قهرمان بر اساس نتایج نیم‌فصل اول، اعلام می‌شود؟ بیان کرد: باید در مورد سقوط و صعود تیم‌ها نتیجه بگیریم. وضعیت که بهتر شود سعی می‌کنیم جلسه هم‌فکری بگذاریم و در مورش تصمیم بگیریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه