رسانه اروپایی به اقدام بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران واکنش نشان داد

رسانه اروپایی در گزارشی به اقدام جالب بازیکنان تیم ملی ایران به یاد دختران میناب پرداخت.

تیم ملی فوتبال ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، رسانه اتلتیک یونان در یک مطلب زیبا و احساسی به بررسی اقدام ستاره‌های تیم ملی ایران از جمله مهدی طارمی در یادبود دختربچه‌های بی‌گناه مدرسه میناب پرداخته است:

فوتبالیست‌های تیم‌ملی ایران خشمگین هستند و عکس‌های قربانیان و تصاویر مربوط به حمله جنایتکارانه در روز اول جنگ به یک مدرسه دخترانه در جنوب ایران را در دستان‌شان نگه می‌دارند.

ایران مدت‌هاست که به جام جهانی ۲۰۲۶ که تابستان امسال در ایالات متحده، مکزیک و کانادا برگزار می‌شود، راه یافته است. به عبارت دیگر تیم ایران علاوه بر نمایندگی مردم در مهم‌ترین رویداد ورزشی جهان، میهمان دونالد ترامپ در خاک خودش خواهد بود (اگرچه هیچ‌کس نمی‌تواند دستش را در آتش فرو کند بدون آنکه بسوزد) .

فعلا ترامپ به همراه دوست اسرائیلی‌اش بنیامین نتانیاهو که او را با محبت «بی‌بی» صدا می‌زند، دوباره در حال بمباران این کشور است و دوباره در سراسر خلیج فارس و البته به طور کلی در همه‌جا هرج و مرج ایجاد کرده است!

تیم ملی ایران همان‌طور که در بالا ذکر شد در روزهای اخیر بلیت جام جهانی را به دست نیاورد؛ چرا که جزو اولین تیم‌هایی بود که آن را قطعی کرده بود.

در روزی که ایتالیا به بوسنی باخت و حسرت حضورش در جام جهانی ۱۶ ساله شد و ترکیه، سوئد، جمهوری چک و سایر تیم‌های برنده پلی‌آف‌ها در حال گرفتن جشن صعود بودند، ملی‌پوشان ایرانی شامل مهدی طارمی ستاره المپیاکوس و هم‌تیمی‌هایش، دو بازی دوستانه در آنتالیای ترکیه انجام دادند.

اول مقابل نیجریه و بعد مقابل کاستاریکا؛ در حالی که جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا و طرفدار ترامپ، در جایگاه تماشاگران حضور داشت. در این میان نتیجه این دو بازی دوستانه هیچ‌ اهمیتی نداشت؛ چون هدف بازیکنان بین‌المللی ایران از حضور در این مسابقات اعتراض بود و این کار را به شیوه‌ای تکان‌دهنده، با نمادگرایی و احساسی که به همه افراد باهوش منتقل می‌شد، انجام دادند.

بازیکنان ایران در بازی با نیجریه و در مراسم پیش از مسابقه هنگام پخش سرود ملی، کیف‌های مدرسه را در دست داشتند. در بازی دوم مقابل کاستاریکا کیف‌هایشان را جا گذاشتند اما می‌دانستند قرار است چه چیزی بگویند؛ بنابراین با خودشان تصاویر دخترانی را به زمین آوردند که در اولین روز حمله آمریکا و اسرائیل جانشان را از دست داده بودند.

بعضی از بازیکنان چهره قربانیان را نشان می‌دادند تا کسی آنها را فراموش نکند و بعضی دیگر ویرانه‌های مدرسه را. همه آنها نمایش درام جنگ و نحوه عملکرد ماشین‌های جنگی قدرتمندان را نشان می‌دادند.

اگر برایتان سوال است که ماجرای این کیف‌ها و تصاویر چیست، باید به شما بگوییم در ۲۸ فوریه و در اولین روز از حملات نظامی در جنگ جدیدی که توسط ایالات متحده و اسرائیل در ایران اعلام شد، یک حمله موشکی مرگبار به یک مدرسه دخترانه در شهر میناب در جنوب ایران، رخ داد؛ مدرسه‌ای که با بچه‌های کوچکش دایر بود و در نهایت منجر به کشته شدن ۱۶۸ دختر ۷ تا ۱۲ ساله شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه