حسن روشن:

اهالی ورزش «بدهکار مردم» هستند و نباید در بزنگاه‌ها سکوت کنند

پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: اهالی ورزش «بدهکار مردم» هستند و نباید در بزنگاه‌ها سکوت کنند. کسانی که امروز به جای همراهی سکوت یا مواضع دوپهلو اتخاذ می‌کنند، از مسئولیت خود فاصله گرفته‌اند.

حسن روشن
به گزارش خبرگزاری موج

، حسن روشن یکی از بزرگ‌ترین و ماندگارترین‌ بازیکنان تاریخ استقلال است.

بازیکنی که رکورد ویژه و منحصر به فردی در فوتبال ایران دارد و بعید است رکورد گل زدن او در تمام تورنمنت‌های مهم فوتبالی (جام جهانی، المپیک، جام ملت‌های آسیا و بازی‌های آسیایی) روزی شکسته شود!

حسن روشن پیشکسوت امروز (شنبه) در گفت‌وگویی با اشاره به شرایط جامعه و نقش ورزشکاران در کنار مردم، تاکید کرد که اهالی ورزش «بدهکار مردم» هستند و نباید در بزنگاه‌ها سکوت کنند.

او با بیان اینکه حمایت همین مردمی که اکنون زیر حملات موشک و تیر هستند، پشتوانه اصلی موفقیت ورزشکاران است، گفت کسانی که امروز به جای همراهی سکوت یا مواضع دوپهلو اتخاذ می‌کنند، از مسئولیت خود فاصله گرفته‌اند.

روشن همچنین با اشاره به حضور تیم ملی در رقابت‌های جام جهانی، خاطرنشان کرد که با وجود تهدیدها و فشارهای خارجی از جمله اظهارات ترامپ، تیم ملی باید در جام جهانی حضور پیدا کند و از این میدان عقب‌نشینی نکند، چرا که به اعتقاد او «این عرصه خودش یک جنگ است».

او تاکید کرد که انجام وظیفه حرفه‌ای در کنار درک شرایط کشور اهمیت دارد و ورزشکاران باید ضمن تمرکز بر کار خود، نسبت به اتفاقات پیرامون نیز بی‌تفاوت نباشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه