سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران:

از آخرین فرصت‌های خود برای آماده‌سازی مسیر جام جهانی استفاده می‌کنیم

سرمربی تیم ملی با اشاره به اهمیت دیدار تدارکاتی برابر نیجریه گفت که نمایش ملی‌پوشان در این بازی، او را «امیدوارتر» کرده است.

امیر قلعه نویی + فوتبال ایران
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، امیر قلعه‌نویی پس از دیدار تیم ملی فوتبال ایران برابر نیجریه اظهار کرد: این بازی برای ما دو نکته بسیار مهم داشت. نکته اول اینکه بازیکنان نشان دادند در هر شرایطی یاد و خاطره شهدا و مردم عزیز ایران را زنده نگه می‌دارند و نسبت به مسئولیت اجتماعی خود پایبند هستند.

وی ادامه داد: نکته دوم به شرایط آماده‌سازی تیم مربوط می‌شود. ما برای برگزاری دو دیدار دوستانه به این اردو آمدیم تا از آخرین فرصت‌های خود برای آماده‌سازی مسیر جام جهانی استفاده کنیم. با توجه به تعطیلی ۲۵ روزه لیگ ایران و سفر بیش از ٢٠ ساعته به ترکیه، بازیکنان از شرایط بدنی ایده‌آل فاصله گرفته بودند و به همین دلیل تمرکز ویژه‌ای روی کارهای بدنی داشتیم.

سرمربی تیم ملی همچنین درباره وضعیت لژیونرها گفت: بازیکنان لژیونر نیز شرایط آسانی نداشتند. برخی از آن‌ها که در امارات بودند، بخشی از مسیر را زمینی و بخشی را هوایی طی کردند و طبیعی است که این موضوع روی شرایط بدنی آن‌ها تأثیر گذاشته بود.

قلعه‌نویی با اشاره به جنبه‌های فنی این مسابقه تصریح کرد: به نظرم این بازی تدارکاتی بسیار مفید بود، به‌ویژه اینکه توانستیم در خط دفاعی پلن B را مقابل تیمی قدرتمند و فیزیکی مانند نیجریه اجرا کنیم. نیجریه تیم بسیار خوبی بود و تمامی یازده بازیکن این تیم در لیگ‌های مهم و اصلی اروپا نظیر اسپانیا، ایتالیا، انگلیس، فرانسه، یونان و ترکیه بازی می‌کنند. تیم ملی به چنین بازی‌هایی نیاز دارد. ما هم تلاش کردیم از بازیکنان بیشتری استفاده کنیم. خوشبختانه با قوانین جدید و امکان انجام هشت تعویض، فرصت خوبی برای ارزیابی نفرات مختلف داشتیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم در بازی دوم تیم از نظر بدنی شاداب‌تر خواهد بود. این مسابقه باعث شد امیدواری من نسبت به روند تیم بیشتر شود. بازیکنان ما با وجود دوری از مسابقات باشگاهی، خیلی سریع خود را به شرایط مناسب رساندند و نشان دادند که در هر شرایطی سربازان وطن هستند و برای تیم ملی از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه