سرمربی لیورپول:

باید سهمیه لیگ قهرمانان را بگیریم

اشلوت، سرمربی لیورپول گفت: هفت بازی دیگر در لیگ برتر داریم و برای حضور در لیگ قهرمانان باید امتیازات بیشتری در این دیدارها کسب کنیم.

آرنه اشلوت سرمربی هلندی لیورپول
به گزارش خبرگزاری موج

، در هفته سی و یکم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس لیورپول با نتیجه ۲ بر یک برابر برایتون شکست خورد. با این شکست حالا قرمزها در آستانه از دست دادن سهمیه رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در فصل بعد هستند.

آرنه اشلوت سرمربی هلندی لیورپول بعد از شکست برابر برایتون گفت: آنها در نیمه دوم برتر از ما بودند. از طرفی نیز ما دیدار سختی در لیگ قهرمانان داشتیم که روی عملکردمان تاثیرگذار بود. بازی همیشه در خانه برایتون دشوار است.

وی افزود: مسئولیت این شکست با من است. ۷ بازی دیگر پیش‌رو داریم و برای حضور در لیگ قهرمانان باید امتیازات بیشتری کسب کنیم. همیشه روی لیورپول فشار است. این یک موضوع طبیعی‌ است. به یک‌چهارم نهایی اف‌ای کاپ و لیگ قهرمانان رسیدیم اما در لیگ باید مطمئن شویم که سهمیه لیگ قهرمانان را به‌دست می‌آوریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه