جام ملتهای فوتبال بانوان آسیا؛
تیم ملی فوتبال بانوان مقابل فیلیپین شکست خورد
تیم ملی فوتبال بانوان در آخرین مسابقه خود در جام ملتهای آسیا، با قبول شکست مقابل فیلیپین، از راهیابی به مرحله یکچهارم نهایی بازماند.
، تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان در آخرین دیدار خود از جام ملتهای آسیا ۲۰۲۶ استرالیا امروز (یکشنبه) از ساعت ۱۲:۳۰ به وقت تهران در ورزشگاه گلدکوست به مصاف فیلیپین رفت و در نهایت این بازی با نتیجه دو بر صفر به سود فیلیپین به پایان رسید.
رها یزدانی، فاطمه امینه برازجانی (۶۰- گلتوش خسروی)، ملیکا متولی، عاطفه ایمانی، فاطمه مخدومی (۸۵- رژین تمریان)، زهرا سربالی، محدثه ذلفی، ثنا صادقی (۴۵- زهرا قنبری)، فاطمه شبان (۷۰- مریم دینی)، فاطمه پسندیده (۸۵- زهرا احمدیزاده) و سارا دیدار بازیکنانی بودند که امروز مقابل فیلیپین به میدان رفتند.
تیم ملی فوتبال بانوان در این دوره از مسابقات با سه شکست برابر کرهجنوبی، استرالیا و فیلیپین از صعود به مرحله یکچهارم نهایی بازماند.
ارسال نظر