سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

اعتراض آرتتا به توقف آرسنال مقابل تیم ته جدولی

سرمربی آرسنال پس از تساوی برابر ولورهمپتون، از عملکرد شاگردانش انتقاد کرد و این نتیجه را ناراحت‌کننده دانست.

سرمربی آرسنال
به گزارش خبرگزاری موج

، روند ناامیدکننده آرسنال در دیدارهای اخیر لیگ برتر انگلیس ادامه یافت و این تیم بار دیگر امتیاز از دست داد.

توپچی‌ها در هفته سی و یکم لیگ جزیره میهمان ولورهمپتون بودند و با وجود آنکه با دو گل از حریف خود پیش افتادند، در ادامه دو بار دروازه‌شان باز شد تا بازی با تساوی به پایان برسد.

میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، پس از این دیدار از عملکرد شاگردانش انتقاد کرد و تأکید داشت تیمش در سطح مورد انتظار ظاهر نشده است.

وی افزود: وقتی احساسات بر شما غلبه می‌کند، شروع می‌کنید به گفتن چیزهایی که ممکن است به تیم آسیب برساند و این بدترین تصمیم ممکن است، چون همه می‌خواهند بهترین تلاش خود را انجام دهند و هیچ‌کس در این موضوع شک ندارد.

سرمربی آرسنال با اشاره به افت تیمش در جریان مسابقه بیان کرد: امروز ما در سطح مورد انتظار نبودیم و وقتی می‌خواهید در آن سطح باشید، باید پیامدهایش را بپذیرید.

وی افزود: ما در هیچ جنبه‌ای از بازی در نیمه دوم در سطح مطلوب نبودیم و همین مسئله باعث شد پیروزی را از دست بدهیم.

آرتتا این نتیجه را ناراحت‌کننده توصیف کرد و خاطرنشان ساخت: این تساوی ناراحت‌کننده است و می‌توانستیم عملکرد بهتری ارائه دهیم.

با این تساوی، آرسنال ۵۸ امتیازی شد و در صورت پیروزی منچسترسیتی برابر نیوکاسل، اختلاف دو تیم در جدول رده‌بندی لیگ برتر انگلیس به ۲ امتیاز کاهش خواهد یافت؛ موضوعی که فشار رقابت در کورس قهرمانی را برای توپچی‌ها افزایش می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه