سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

زنگ انقلاب در زورخانه شهید فهمیده به صدا درآمد

زنگ انقلاب توسط محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش در زورخانه شهید فهمیده به صدا درآمد.

زورخانه علمدار شیراز
به گزارش خبرگزاری موج

، مراسم نواخته شدن زنگ انقلاب به مناسبت آغاز دهه فجر امروز یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ توسط محمد شروین اسبقیان  معاون توسعه ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش در محل زورخانه شهید فهمیده به صدا درآمد.

در این مراسم نمادین میرجلیلی رییس بسیج ورزشکاران، سرتیپ امیدی رییس تربیت بدنی ارتش، ستوده نژاد مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران، نظری معاونت مجلس و استان های وزارت ورزش و برخی مدیران کل وزارت ورزش حضور داشتند.

اسبقیان نیز در این مراسم گفت: وظیفه خود می‌دانم چهل و هفتمین پیروزی انقلاب اسلامی را که مصادف است با ورود تاریخی امام راحل به تمام فجرآفرینان تبریگ بگویم، انقلابی که به رهبری امام راحل شروع شد و راه رشد و مقاومت و استقامت را به قدرت ادامه می دهد و در یک شرایط معنی دار قرار دارد.

اسبقیان درباره برنامه‌های دهه فجر، تصریح کرد: بیش از ۳ هزار رویداد ورزشی در سراسر کشور برای این ایام برنامه‌ریزی شده و از امروز اجرا خواهد شد که این برنامه ها در نهایت به ۲۲ بهمن منتهی خواهد شد.

او همچنین گفت: امسال شرایط خاصی در کشور داشتیم اما ملت قهرمان ایران با حضور در صحنه دشمنان نظام و انقلاب را ناامید خواهد کرد.

اسبقیان همچنین در خصوص برخی شایعات مبنی بر حذف ایران از جام جهانی فوتبال، گفت: همواره سعی کردیم که منزوی نباشیم و در صحنه‌ها حضور داشته باشیم. حضور در رویدادهای برون مرزی برای ما یک اصل است و در دستور کار قرار دارد. ما نه جنگ طلب هستیم و نه دنبال جنگ هستیم بلکه به صلح و آرمان هایی که امام این انقلاب برای ما تدوین کردند همواره پایبندیم اما از حق خود نمی گذریم و نخواهیم گذشت. در این راستا نیز فدراسیون های ما این بنا را دارند که در تمام رویدادها حضور پرشور و پرفروغی داشته باشند چون به آیین المپیزم پایبندیم که فلسفه المپیزم شرکت در مسابقات و صحنه‌های بین المللی است، بنابراین تلاش بر این است که در جام جهانی حضور پیدا کنیم.

او در پایان در پاسخ به این پرسش که سرپرست دو فدراسیون نابینایان و کم بینایان و اسکیت چه زمانی معرفی می شوند، افزود: تا پایان هفته سرپرست این دو فدراسیون معرفی خواهند شد.

همچنین در این مراسم مهرعلی باران چشمه رییس فدراسیون ورزش پهلوانی و ورزش زورخانه ای گفت: این مراسم همزمان در تمام استان ها در حال اجراست، برنامه ای که با ورود امام خمینی آغاز می شود.

وی افزود: امروز حاکمیت ما به انسجام و وحدت بین ملت، حاکمیت، دولت و رهبری نیاز دارد و این وحدت و انسجام را با حضور پرشور تمام مردم در ۲۲ بهمن شاهد خواهیم بود و با این حضور پوزه رژیم صهیونیستی و آمریکا را به زمین خواهیم زد تا پرچم انقلاب به دست رهبر اصلی آن امام زمان برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه