هتل آکادمی ملی المپیک جنجال به پا کرد
در مجمع کمیته ملی المپیک در مورد استفاده فدراسیونها از هتل آکادمی ملی المپیک تصمیمگیری شد.
، مجمع عمومی کمیته ملی المپیک در سالن اجتماعات پارالمپیک برگزار شد. در این مجمع احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و محمود خسرویوفا رییس کمیته ملی المپیک و اعضای فدراسیونها حضور داشتند.
در بخش اول مجمع، ارائه گزارش حسابرسی و تعیین حسابرس بود که ابوالفضل بسطامی گزارش حسابرسی را اعلام کرد که مورد تایید اعضای مجمع قرار گرفت و طبق قانون، کمیته ملی المپیک مجاز است تا سه سال با یک حسابرس همکاری کند که با رای مثبت اعضاء مجمع برای سال جاری و سومین سال متوالی همکاری با شرکت حسابرسی سال گذشته نیز مصوب شد.
در مورد نحوه استفاده هتل آکادمی ملی المپیک، در مجمع بین آرش میراسماعیلی رییس فدراسیون جودو و حمید عزیزی رییس فدراسیون گلف و عضو هیات اجرایی بحث شکل گرفت و در نهایت مقرر شد هر فدراسیونی از هتل آکادمی ملی المپیک استفاده نمیکند، سهم استفاده از هتل به حساب آن فدراسیون واریز شود.
ارسال نظر