سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

الهلال قهرمان نیم فصل شد/۶ امتیاز اختلاف با تعقیب‌کنندگان!

تیم فوتبال الهلال عربستان با کسب پیروزی دو بر یک مقابل نئوم، رسماً قهرمانی نیم فصل لیگ حرفه‌ای عربستان را جشن گرفت. این برد فاصله آبی‌پوشان با تیم دوم جدول را به عدد ۶ رساند و صدرنشینی آن‌ها را تثبیت کرد.

الهلال
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم فوتبال الهلال عربستان در ادامه روند پیروزی‌های متوالی خود، در هفته پانزدهم لیگ حرفه‌ای عربستان میهمان نئوم بود و موفق شد با نتیجه ۲ بر یک میزبان خود را شکست دهد. این پیروزی خارج از خانه نه تنها سه امتیاز حیاتی را به اندوخته‌های شاگردان اینزاگی اضافه کرد، بلکه باعث شد قهرمانی آن‌ها در نیم فصل به طور رسمی قطعی شود.

گل‌های الهلال در این دیدار را التمبکتی و روبن نوس به ثمر رساندند تا فاصله امتیازی این تیم با تیم دوم جدول به ۶ امتیاز برسد. جدول فعلی نشان می‌دهد که الهلال با ۴۱ امتیاز در صدر است و تیم‌هایی نظیر النصر، التعاون و الاهلی هر کدام با ۳۴ امتیاز در تعقیب هستند.  این عملکرد مستمر الهلال نشان‌دهنده برتری فنی و روحی این تیم در نیم فصل اول لیگ عربستان است.

اما در ادامه اخبار لژیونرهای ایرانی، رقابت‌های هفته سیزدهم لیگ امارات نیز شاهد تقابل تیم‌های الشارجه و اتحاد کلباء بود. الشارجه که این روزها تحت هدایت مربی کاربلد، ژوزه مورایس، نتایج بسیار خوبی کسب کرده است، در دیداری خانگی با عملکردی برتر موفق شد با نتیجه ۳ بر یک اتحاد کلباء را شکست دهد و سه امتیاز شیرین دیگری را به نام خود ثبت کند.

تیم اتحاد کلباء که احمد نوراللهی، سامان قدوس، محمد مهدی محبی و شهریار مغانلو را در ترکیب خود داشت، با وجود تلاش بازیکنان ملی‌پوش خود نتوانست مانع شکست شود. در این میان، احمد نوراللهی در این بازی یک پاس گل برای تیمش ارسال کرد، هرچند که این تلاش منجر به پیروزی تیمش نشد.

نمایش خوب مورایس و تیمش در امارات، نشان می‌دهد که رقابت برای صدرنشینی همچنان نزدیکی خود را حفظ خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه