English

جزئیات برنامه نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس از زبان حدادی

مدیرعامل پرسپولیس گفت: احتمال بسیار زیادی وجود دارد که انتقال حاجی‌اکبر علیجانوف منتفی شود.

پیمان حدادی بعنوان رئیس هیات مدیره پرسپولیس انتخاب شد
به گزارش خبرگزاری موج

، پیمان حدادی، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، درباره سرانجام مذاکرات این باشگاه برای جذب حاجی‌اکبر علیجانوف، مدافع تیم ملی ازبکستان، اظهار کرد: باشگاه پاختاکور مبلغ رضایت‌نامه را ۸۰۰ هزار دلار اعلام کرد. پس از برگزاری جلسات، روی عدد ۶۰۰ تا ۶۵۰ هزار دلار به توافق رسیدیم و با خود بازیکن نیز برای قراردادی یک‌ونیم‌ساله به همراه یک سال تمدید توافق شد.

وی افزود: متأسفانه برخی افراد از داخل ایران تصاویری را برای بازیکن و باشگاه پاختاکور ارسال کردند که باعث ایجاد تردید شد. امروز با رئیس هیات‌مدیره پاختاکور صحبت کردم و گفتند تا امشب پاسخ نهایی را می‌دهند.

مدیرعامل پرسپولیس تصریح کرد: با این شرایط، احتمال بسیار زیادی وجود دارد که جذب علیجانوف کنسل شود. با وجود این که خود بازیکن تمایل داشت، اما به نظر می‌رسد پاختاکور احساس می‌کند می‌تواند پس از جام جهانی او را با رقم بالاتری بفروشد.

حدادی درباره لیست بازیکنان مدنظر اوسمار ویرا گفت: اوسمار اعلام کرد در شش پست نیاز به بازیکن دارد که سه پست اولویت اصلی بود. او نام بازیکن خاصی معرفی نکرد، اما مشخصات فنی مورد نظرش را گفت. ما حدود ۵۰ بازیکن در پست‌های مهاجم، دفاع راست و دفاع چپ از قاره‌های مختلف بررسی کردیم و در نهایت به ۹ گزینه رسیدیم که مورد تأیید اوسمار قرار گرفت.

وی افزود: احتمال دارد طی روزهای آینده محسن خلیلی به چند کشور سفر کند تا برخی گزینه‌ها را از نزدیک ببیند. هدف ما جذب بازیکنانی است که واقعاً به تیم کمک کنند. برای هافبک دفاعی هم گزینه‌هایی داریم، اما اولویت اصلی ما مهاجم و دفاع راست است.

مدیرعامل پرسپولیس درباره مذاکره برای جذب فرزین معامله‌گری خاطرنشان کرد: به باشگاه شمس‌آذر نامه زده‌ایم اما هنوز پاسخی دریافت نکرده‌ایم. اگر این انتقال نهایی نشود، به سرعت سراغ گزینه جایگزین می‌رویم تا با تیم کامل در اردوی قطر حاضر شویم.

حدادی همچنین با اشاره به وضعیت فخریان گفت: مبلغ ۱۵ میلیارد تومان انتقال فخریان باید بازگردد. با جذب سرگیف، اوسمار اعلام کرد فخریان می‌تواند از تیم جدا شود و هر باشگاهی پیشنهاد بهتری بدهد، آن را می‌پذیریم. مس رفسنجان یکی از باشگاه‌های متقاضی این بازیکن است.

وی درباره تغییرات کادر فنی توضیح داد: با درخواست کتبی اوسمار، امیرحسین پیروانی از تیم بزرگسالان جدا شد. به او پیشنهاد کردیم در بخش استعدادیابی با باشگاه همکاری کند. در حال حاضر احساس می‌کنیم کادر فنی کامل است، مگر این که باشگاه به گزینه‌ای ایرانی برسد.

مدیرعامل پرسپولیس درباره اردوی قطر گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم در این اردو سه دیدار دوستانه برگزار کنیم.

حدادی در خصوص احتمال بازگشت سیدجلال حسینی به پرسپولیس اظهار کرد: این موضوع در هیات‌مدیره مطرح شد، اما فعلاً به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم.

وی درباره جذب سرگیف نیز گفت: حضور او برای تقویت خط حمله و کمک به علیپور است. با علیپور برای تمدید قرارداد فصل آینده به توافق رسیده‌ایم و او حتی اعلام کرده حاضر است سفید امضا کند و تمایل زیادی به ادامه حضور در پرسپولیس دارد.

مدیرعامل پرسپولیس در پایان درباره میزبانی بازی‌ها و احتمال برگزاری مسابقات در کیش گفت: گزینه‌های مختلف بررسی شده است. کیش شانس کمی دارد و مسافت، وضعیت چمن و شرایط زمین برای ما اهمیت زیادی دارد. چمن برای پرسپولیس بسیار مهم است، به‌ویژه برای بازی با سپاهان که حضور هواداران اهمیت زیادی دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه