English

بنزما:

از الاتحاد جدا نمی‌شوم

کریم بنزما به شایعات جدایی خود از باشگاه الاتحاد واکنش نشان داد.

کریم بنزما
به گزارش خبرگزاری موج

، کریم بنزما کاپیتان باشگاه الاتحاد جده پس از پیروزی این تیم برابر التعاون، درباره شرایط رقابت در لیگ عربستان و احتمال جدایی خود از این باشگاه صحبت کرد.

الاتحاد در هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ عربستان موفق شد با یک گل التعاون را شکست دهد و اختلاف امتیاز خود با صدر جدول را به هشت امتیاز کاهش دهد تا همچنان در کورس قهرمانی باقی بماند.

بنزما در گفت‌وگو با برنامه اکشن با ولید درباره این دیدار اظهار کرد: بازی سختی مقابل حریفی قوی داشتیم اما تا آخرین لحظه جنگیدیم و با یک پیروزی ارزشمند زمین را ترک کردیم.

وی افزود: هدف ما ادامه ارائه نمایش‌های هیجان‌انگیز در دیدارهای آینده است و می‌خواهیم با کسب نتایج خوب، فاصله خود را با تیم‌های بالای جدول کمتر کنیم.

کاپیتان الاتحاد با اشاره به حمایت هواداران تصریح کرد: ما در الاتحاد مثل یک خانواده هستیم و هواداران به شکلی شگفت‌انگیز از تیم حمایت می‌کنند و تلاش می‌کنیم با پیروزی‌های بیشتر آنها را خوشحال کنیم.

ستاره فرانسوی درباره رقابت قهرمانی عنوان کرد: نباید فقط روی النصر تمرکز کنیم، بلکه باید روی عملکرد خودمان تمرکز داشته باشیم و با برد در هر مسابقه، در مسیر قهرمانی بمانیم.

بنزما در واکنش به شایعات جدایی خود از الاتحاد گفت: من اینجا خوشحال هستم و قطعاً در الاتحاد به کارم ادامه می‌دهم و هدفم کمک به تیم برای کسب عناوین مختلف است.

وی افزود: من مسن‌ترین بازیکن تیم هستم و سعی می‌کنم تجربه‌ام را به بازیکنان جوان منتقل کنم و به آنها کمک کنم، زیرا آنها مانند برادرهای کوچک‌تر من هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه