سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

تمجید مودریچ از آلگری و آنچلوتی

لوکا مودریچ، هافبک باتجربه میلان، با تمجید از ماسیمیلیانو آلگری، او را از نظر شخصیتی شبیه کارلو آنچلوتی دانست.

ماسیمیلیانو آلگری
به گزارش خبرگزاری موج

، لوکا مودریچ، هافبک باتجربه میلان، با تمجید از سرمربی فعلی تیمش ماسیمیلیانو آلگری، او را از نظر شخصیتی شبیه کارلو آنچلوتی توصیف کرد.

مودریچ اظهار کرد: آلگری شخصیت فوق‌العاده‌ای دارد، او کمی شبیه آنچلوتی است، احساسی، شاد و علاقه‌مند به شوخی، اما در زمین به‌عنوان یک مربی، یک معلم واقعی به شمار می‌رود.

وی افزود: آلگری فوتبال را به‌خوبی می‌فهمد، پیش از این او را چندان نمی‌شناختم اما حالا خوشحالم که او مربی من است و می‌توانم زیر نظرش بازی کنم.

هافبک کروات میلان با اشاره به کارلو آنچلوتی تصریح کرد: کارلو مربی شماره یک است و توصیف او با کلمات بسیار دشوار است؛ او نه فقط به خاطر توانایی‌هایش روی نیمکت، بلکه به‌دلیل رفتار انسانی‌اش برجسته است.

مودریچ گفت: زمانی که در رئال مادرید کنار هم بودیم، بارها درباره تیم میلان و شهر میلان صحبت می‌کردیم؛ میلان برای او نیز معنای خاصی داشت.

وی افزود: اولین دیدارمان را به‌خوبی به یاد دارم؛ من در شهر تنها بودم و او با من تماس گرفت و مرا به شام دعوت کرد.

هافبک باتجربه میلان خاطرنشان کرد: ساعت‌ها درباره فوتبال، خانواده و زندگی صحبت کردیم؛ مربیان معمولاً اعتماد زیادی به بازیکنان خود ندارند اما او چنین ویژگی‌ای دارد و این موضوع باعث می‌شود رابطه‌ای صمیمی و حرفه‌ای شکل بگیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه