ساپینتو:

رقیب اصلی ما زمین بازی بود نه گل‌گهر/رامین رضاییان جایی در استقلال ندارد

سرمربی استقلال پس از شکست برابر گل‌گهر از تصمیم رامین رضاییان برای جدایی از این تیم خبر داد و گلفت: استقلال با وجود خلق موقعیت‌های متعدد، روی یک اشتباه در ضربه ایستگاهی تنبیه شد.

ریکاردو ساپینتو
به گزارش خبرگزاری موج

، ریکاردو ساپینتو سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از شکست یک بر صفر مقابل گل‌گهر سیرجان در هفته پانزدهم لیگ برتر ، این نتیجه را ناعادلانه توصیف کرد و گفت: تیمش شایسته باخت نبود و فرصت‌های کافی برای تغییر نتیجه ایجاد کرده است.

وی افزود: گل‌گهر از معدود موقعیت خود استفاده کرد اما استقلال نباید به این شکل روی ضربات ایستگاهی گل بخورد. روی این بخش از بازی کار کرده بودیم و می‌دانستیم حریف پس از گل‌زنی عقب می‌نشیند. با این حال شرایط زمین اجازه بازی مالکانه و پا به توپ شدن را به ما نداد.

سرمربی استقلال با انتقاد شدید از کیفیت زمین مسابقه تصریح کرد: رقیب اصلی ما زمین بود. این شرایط به تیمی کمک می‌کند که دفاع می‌کند و وقت می‌کشد. وقتی می‌خواهید فوتبال تهاجمی و مالکانه بازی کنید، نیاز به زمین باکیفیت دارید و امیدوارم در آینده جایگزین بهتری برای این شرایط داشته باشیم.

ساپینتو درباره مسائل فنی و ادعای رو شدن دست استقلال برای رقبا گفت: ما پلن‌های مختلفی داشتیم، حتی پلن سوم. قلی‌زاده، اسلامی و آزادی موقعیت ایجاد کردند اما باید گل بزنیم. حریف فضاها را بسته بود و استفاده از ضربات ایستگاهی نقطه قوت آن‌هاست. اشتباه ما روی گل تعیین‌کننده بود.

وی با اشاره به نظم تیمی و ناراحتی برخی بازیکنان از نیمکت‌نشینی اظهار کرد: قوانین داخلی داریم و وقتی رعایت نشود، باید اجرا شود. همه تلاش کردند و جو رختکن خوب بود. ناراحتی بازیکنانی که بازی نمی‌کنند طبیعی است اما باید حرفه‌ای باشند. روی تصمیم‌گیری‌های فردی و تیمی کار می‌کنیم.

سرمربی استقلال درباره عملکرد بازیکنانی مانند منیر الحدادی گفت: بازیکنانی مثل منیر و آسانی برای موفقیت نیاز دارند چند لمس توپ داشته باشند اما این زمین اجازه چنین کاری را نمی‌دهد. او برابر المحرق خوب بازی کرد و نقش مهمی در تیم دارد. استقلال به یک بازیکن وابسته نیست و همه باید کمک کنند.

ساپینتو در پایان درباره رامین رضاییان تصریح کرد: این هفته رامین با من صحبت کرد و از من خواست که از استقلال جدا شود تا شانس حضور در تیم ملی را حفظ کند. من دوست داشتم او بماند و یکی از گزینه‌های ما باشد اما این تصمیم خودش است و روزهای آخر حضورش در استقلال را سپری می‌کند. عادلانه است به او این فرصت داده شود تا خوشحال باشد و برای حضور در جام جهانی شانس داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه