English

یادگار امام میزبان جدال تراکتور و پرسپولیس شد

مدیرعامل باشگاه تراکتور اعلام کرد: دیدار این تیم مقابل پرسپولیس تهران در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می‌شود.

تیم تراکتور
به گزارش خبرگزاری موج

، مدیرعامل باشگاه تراکتور از برگزاری دیدار این تیم مقابل پرسپولیس تهران در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال کشور در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز خبر داد.

سعید مظفری‌زاده با اعلام جزئیات این مسابقه اظهار کرد: دیدار تراکتور و پرسپولیس از مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی، روز پنجشنبه ۲۷ آذر از ساعت ۱۶:۱۵ در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد.

وی افزود: زمان آغاز بلیت‌فروشی این دیدار به‌زودی از سوی باشگاه اطلاع‌رسانی می‌شود و هواداران می‌توانند طبق برنامه اعلام‌شده نسبت به تهیه بلیت اقدام کنند.

مدیرعامل باشگاه تراکتور همچنین درباره وضعیت بلیت‌های دیدار قبلی توضیح داد: تمامی هواداران آقایی که برای دیدار تراکتور و پیکان بلیت تهیه کرده بودند و همچنین هواداران خانمی که در آن مسابقه بلیت ۱۵۰ هزار تومانی خریداری کرده‌اند، بلیت آن‌ها به‌صورت خودکار برای دیدار مقابل پرسپولیس رزرو شده است.

وی افزود: هواداران برای ورود به ورزشگاه نیازی به اقدام مجدد برای این بلیت‌ها نخواهند داشت و اطلاعات آن‌ها در سامانه ثبت شده است.

مظفری‌زاده در پایان با تأکید بر ضرورت رعایت قوانین برگزاری مسابقه گفت: از تمامی هواداران تقاضا داریم برای برگزاری منظم و ایمن بازی، بلیت این دیدار را صرفاً به‌صورت الکترونیکی و تنها از طریق سامانه اینترنتی رسمی باشگاه تهیه کنند.

دیدار تراکتور و پرسپولیس به‌عنوان یکی از حساس‌ترین مسابقات این مرحله جام حذفی، می‌تواند نقشی تعیین‌کننده در ادامه مسیر دو تیم و فضای رقابتی فوتبال کشور داشته باشد و انتظار می‌رود ورزشگاه یادگار امام شاهد حضور گسترده هواداران باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه