English

واکنش تند آلونسو به سوت‌های معترض برنابئو

ژابی آلونسو پس از شکست خانگی برابر منچستر سیتی در لیگ قهرمانان اروپا تأکید کرد تیمش در یک بازی پرنوسان، تا آخر جنگید و شایسته انتقاد نیست.

ژابی آلونسو
به گزارش خبرگزاری موج

، منابع بین‌المللی گزارش دادند ژابی آلونسو سرمربی رئال مادرید پس از شکست دو بر یک برابر منچستر سیتی در لیگ قهرمانان اروپا به نمایش تیمش واکنش نشان داده است.

وی گفت: این یک مسابقه سخت و پرنوسان بود؛ شروع خوبی داشتیم، با گل رودریگو پیش افتادیم و چند موقعیت دیگر خلق کردیم اما طی ده دقیقه‌ای که از نظر روانی در بهترین وضعیت نبودیم، حریف با یک گل روی کرنر و یک پنالتی پیش افتاد.

آلونسو تأکید کرد: با وجود مصدومیت‌ها و غیبت چند بازیکن کلیدی، تیمش تا آخر جنگید و هرگز امیدش را از دست نداد.

وی افزود: بازیکنان همه چیز خود را گذاشتند و هیچ دلیل واقعی برای انتقاد وجود ندارد. وی تصریح کرد: وضعیت کنونی در جدول و نتایج مطابق انتظار نیست اما رئال مادرید باید با خودانتقادی، تمرکز و تلاش بیشتر ادامه دهد، تیم هم متمرکز بود، هم سرعت لازم را داشت و می‌توانست بازی را به تساوی بکشاند. او بیان کرد که باید روی داشته‌های فعلی تمرکز کرد و با شناخت دقیق از احساسات هواداران به مسیر ادامه داد.

سرمربی رئال مادرید اعلام کرد: سوت‌های اعتراضی برنابئو طبیعی است و وقتی در خانه پیروزی کسب نمی‌شود، چنین فضایی شکل می‌گیرد، سطح توقع در مادرید بسیار بالا است و باید این اعتراض‌ها را با آرامش پذیرفت، زیرا هر چه امروز بحرانی دیده می‌شود می‌تواند سریع تغییر کند.

وی گفت: از نظر روحی برای مقابله با فشارها آماده است و علیرغم نتیجه، نکات مثبت فردی و گروهی در تیم دیده است.

وی درباره رودریگو گفت: عملکرد او بسیار مهم بود و گلش نتیجه کیفیت فردی بالای اوست. وی درباره وضعیت ام‌باپه توضیح داد: هنوز زود است درباره حضور او در بازی یکشنبه تصمیم قطعی گرفت؛ بازیکن آماده نبود و حتی اگر آماده هم بود شاید بازی نمی‌کرد، نبود ام‌باپه احساس شد اما فرصت‌های کافی برای زدن گل دوم وجود داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه