English

مدیر تیم تراکتور از فشار داوری و رفتار تبعیض‌آمیز گلایه کرد

خداداد عزیزی، مدیر تیم فوتبال تراکتور، پس از تساوی بدون‌گل مقابل ذوب‌آهن در فولادشهر گفت اشتباهات داوری چندین امتیاز قطعی تیمش را از بین برده و برخورد داوران با تراکتور سخت‌گیرانه‌تر از سایر تیم‌هاست.

خداداد عزیزی
به گزارش خبرگزاری موج

، پس از تساوی بدون گل تراکتور برابر ذوب‌آهن در هفته سیزدهم لیگ برتر، خداداد عزیزی، مدیر تیم تراکتور، در گفت‌وگویی انتقادی با خبرنگاران نسبت به ضعف داوری و برخوردهای متفاوت با این تیم ابراز نارضایتی کرد. وی گفت: اشتباهات داوری در هفته‌های گذشته حداقل سه امتیاز قطعی تراکتور را از بین برده است و بازیکنان هم باور دارند داوران فقط از ما طلبکارند و برای اعتراض حق پاسخ‌گویی نداریم.

وی افزود: جالب این است که در برنامه تلویزیونی دیشب سه کارشناس داوری حاضر بودند و همه گفتند صحنه مورد بحث پنالتی نبوده، در حالی که کارشناسان بیرون از فدراسیون نظر دیگری داشتند. واقعاً نمی‌دانیم باید چه برداشتی کنید؛ ما در بحث داوری کاملاً سردرگم شده‌ایم.

عزیزی با اشاره به عملکرد داور در دیدار مقابل ذوب‌آهن گفت: داور حتی وقتی تیم حریف وقت‌کشی نمی‌کرد، خودش وقت مسابقه را متوقف می‌کرد. در یک صحنه کرنر، بدون هیچ خطایی بازی را نگه داشت و اعلام بررسی VAR کرد که بیش از یک دقیقه و نیم بازی را خواباند؛ این نوع تصمیم‌ها تمرکز تیم را مختل می‌کند و ریتم بازی را از بین می‌برد.

وی افزود: بازیکنان ما معتقدند رفتار داوران در زمین گویی از موضع طلبکاری است. به هیچ وجه اجازه گفت‌وگو و اعتراض داده نمی‌شود، در حالی که حفظ احترام فقط با رفتار متقابل ممکن است. اگر واقعاً مشکل با قهرمانی تراکتور دارند، بهتر است رسماً اعلام کنند تا بدانیم با چه شرایطی روبه‌رو هستیم.

مدیر تیم تراکتور خاطرنشان کرد: فصل گذشته قهرمان شدیم بر اساس توان فنی؛ حالا نمی‌دانیم چرا چنین فشارهایی وجود دارد. رئیس‌جمهور هم در زمین فوتبال نیست که گل بزند یا دروازه‌بانی کند، پس دخالت دادن این بحث‌ها بی‌معناست. شاید بعضی‌ها از قهرمانی تراکتور خوشحال نیستند، اما نباید عدالت ورزشی قربانی شود.

عزیزی درباره داوری در هفته‌های گذشته گفت: تنها دیداری که وقت‌های تلف‌شده به‌طور کامل لحاظ شد، بازی با خیبر بود که شکست خوردیم و هیچ اعتراضی نکردیم. نمی‌توان انتظار داشت در شرایط فعلی هم سکوت کنیم وقتی تصمیم‌ها مستقیم بر نتیجه تیم تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: بازیکنان امروز به من گفتند چرا داوران فقط با ما چنین رفتاری دارند و در مقابل سایر تیم‌ها متفاوتند. از داوران انتظار داریم شأن بازیکن را حفظ کنند تا او نیز احترام بگذارد؛ این تعامل پایه رفتار حرفه‌ای است.

عزیزی درباره واکنشش به شعارهای هواداران ذوب‌آهن گفت: کاری نکردم؛ از شما یا هرکسی بزرگ‌تر نمی‌ترسم. اگر سرم پایین بود مشکلی است؟ در ویدیو واضح است هیچ رفتار خارج از عرفی انجام نداده‌ام.

وی همچنین درباره سخنان جنجالی خود در ویژه‌برنامه تلویزیونی قرعه‌کشی جام جهانی گفت: برخی کلمه‌ای را که همه در رفاقت استفاده می‌کنند، در رسانه جرم می‌دانند. فوتبال را ریاست و محافظه‌کاری خراب کرده است؛ اگر گفتن حقیقت خطاست، پس مشکل از ترس خود شماست نه از صراحت من.

سطح تنش میان کادر فنی تراکتور و داوران در هفته‌های اخیر افزایش یافته و اگر فدراسیون در مسیر بررسی اعتراضات این باشگاه شفاف عمل نکند، بی‌اعتمادی نسبت به داوری در جدول رقابت‌های لیگ برتر تشدید خواهد شد. مواضع تند خداداد عزیزی بیانگر نه‌تنها اعتراض فنی بلکه نگرانی مدیریتی نسبت به عدالت رقابت است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه