سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

پرسپولیس با پیروزی برابر پیکان صدر جدول را گرفت

هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران امروز سه‌شنبه با برگزاری چهار دیدار آغاز شد و با برتری پرسپولیس مقابل پیکان، سرخپوشان به صدر جدول رسیدند. تیم تراکتور نیز در تساوی بدون گل برابر ذوب‌آهن متوقف شد.

پرسپولیس
به گزارش خبرگزاری موج

، هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران سه‌شنبه ۱۸ آذر با چهار بازی پی‌درپی آغاز شد. در مهم‌ترین دیدار، پرسپولیس در ورزشگاه پاس قوامین برابر پیکان قرار گرفت و با پیروزی یک بر صفر توانست صدر جدول را موقتاً در اختیار گیرد. گل برتری سرخپوشان توسط اوستون اورونوف در دقیقه ۴۷+۲ و روی پاس علی علیپور به‌دست آمد؛ ضربه چیپ تماشایی این مهاجم از لحظه‌های ویژه هفته سیزدهم لقب گرفت.

در ترکیب پرسپولیس، پیام نیازمند درون دروازه قرار داشت و کنعانی‌زادگان، میلاد محمدی، سرلک، احمدزاده، خدابنده‌لو و علیپور از بازیکنان کلیدی تیم بودند. وی افزود: یاسین سلمانی و علیرضا عنایت‌زاده در نیمه دوم جایگزین اورونوف و تیویبیفوما شدند. در ترکیب پیکان نیز عرفان اسفندیاری، مرتضی تبریزی و فراز امامعلی نقش عمده‌ای در سیزدهمین حضور تیم‌شان در لیگ داشتند.

در دیگر دیدار همزمان، تراکتور تبریز و ذوب‌آهن اصفهان در فولادشهر به تساوی بدون گل رضایت دادند تا شاگردان اسکوچیچ با ۱۲ بازی و ۱۸ امتیاز در رده چهارم بایستند. ذوب‌آهن نیز با ۱۳ امتیاز در رده دوازدهم باقی ماند. این مسابقه بدون کارت قرمز خاتمه یافت و دو تیم موقعیت‌های محدودی خلق کردند.

در قزوین نیز شمس آذر برابر گل‌گهر سیرجان با نتیجه یک بر یک متوقف شد. سهیل فداکار در نیمه نخست برای شمس آذر گلزنی کرد و رضا اسدی برای گل‌گهر گل تساوی را در دقایق پایانی ثبت کرد. وی افزود: این بازی با مالکیت متوازن دو تیم و توجه ویژه به جنگ میانی زمین برگزار شد.

در خوزستان، خیبر خرم‌آباد با گل علی آزادمنش در نیمه اول از استقلال خوزستان پیش افتاد. نیمه نخست با برتری یک بر صفر خیبر پایان یافت و تیم میزبان در تلاش است تا در خانه نتیجه را تغییر دهد.

در مجموع نتایج اولیه هفته سیزدهم چنین رقم خورد:

ذوب‌آهن ۰ - ۰ تراکتور

شمس آذر قزوین ۱ - ۱ گل‌گهر سیرجان (گل‌ها: سهیل فداکار / رضا اسدی)

پیکان ۰ - ۱ پرسپولیس (گل: اورونوف در دقیقه ۴۷+۲)

استقلال خوزستان ۰ - ۱ خیبر خرم‌آباد (نیمه نخست)

تحلیل آماری نشان می‌دهد افزایش تساوی‌ها در هفته‌های اخیر به تمرکز بیشتر تیم‌های میانه جدول بر حفظ امتیازات و کنترل بازی مرتبط است. پرسپولیس با این پیروزی جای استقلال را در صدر گرفت و تراکتور با سومین تساوی متوالی، در مسیر تثبیت جایگاه خود در جمع چهار تیم بالای جدول گام برداشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه