سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

دورتموند بی‌خیال رده سوم نشد

بوروسیا دورتموند در هفته سیزدهم بوندسلیگا با برتری دو بر صفر مقابل هوفنهایم توانست جایگاه خود را در رده سوم با ۲۸ امتیاز تثبیت کند.

دورتموند
به گزارش خبرگزاری موج

، هفته سیزدهم رقابت‌های بوندسلیگا با انجام دو مسابقه به پایان رسید. در نخستین بازی، هامبورگ موفق شد با ارائه نمایشی تهاجمی وردربرمن را با نتیجه سه بر دو شکست دهد و سه امتیاز حیاتی را کسب کند. در دومین بازی، بوروسیا دورتموند در خانه از هوفنهایم پذیرایی کرد و با نمایش منسجم و فرصت‌طلبانه‌ای توانست این تیم را با نتیجه دو بر صفر از پیش رو بردارد.

دورتموند با پیروزی ارزشمند امشب ۲۸ امتیازی شد و جایگاه خود را در رده سوم جدول رده‌بندی محکم‌تر کرد؛ جایگاهی که با توجه به رقابت فشرده لایپزیگ و تیم‌های نزدیک جدول اهمیت زیادی دارد. در صدر جدول بایرن مونیخ با ۳۷ امتیاز همچنان یکه‌تازی می‌کند و لایپزیگ هم با ۲۹ امتیاز در رده دوم قرار دارد تا رقابت میان این سه تیم در هفته‌های آینده حساس‌تر شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه