English

دختران هندبال ایران برابر پاراگوئه شکست خوردند

تیم ملی هندبال زنان ایران در دومین دیدار خود در مرحله پرزیدنت‌کاپ بیست‌وهفتمین دوره مسابقات قهرمانی جهان مقابل پاراگوئه با نتیجه ۲۰ بر ۳۳ شکست خورد و دومین باخت پیاپی خود را ثبت کرد.

تیم ملی هندبال بانوان
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم ملی هندبال زنان ایران در دومین مسابقه خود در مرحله پرزیدنت‌کاپ بیست‌وهفتمین دوره رقابت‌های قهرمانی جهان برابر پاراگوئه به میدان رفت و با نتیجه ۲۰ بر ۳۳ شکست خورد تا دومین باخت پیاپی شاگردان سیائورا در این مرحله ثبت شود.

در نیمه نخست تیم ایران تلاش کرد با حفظ تمرکز در دفاع، فاصله امتیازی را کنترل کند اما سرعت حملات پاراگوئه و اشتباهات متعدد در فاز دفاعی باعث شد اختلاف گل‌ها به‌تدریج افزایش یابد و تیم ایران در جریان مسابقه نتواند به روند مطلوب بازگردد.

شاگردان سیائورا که مسابقه قبلی خود در این مرحله را مقابل کرواسی واگذار کرده بودند، اکنون برای کسب نخستین پیروزی در پرزیدنت‌کاپ باید روز دوشنبه در سومین دیدار خود به مصاف اروگوئه بروند؛ دیداری که می‌تواند جایگاه ایران را در رده‌بندی نهایی این مرحله مشخص کند.

بیست‌وهفتمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی زنان جهان از پنجم آذر در کشورهای هلند و آلمان آغاز شده است و طبق برنامه‌ریزی کمیته برگزاری، این رقابت‌ها با برگزاری دیدارهای پایانی در ۲۳ آذرماه به پایان خواهد رسید. تیم‌ها در این دوره پس از مرحله گروهی وارد بخش‌های مختلف از جمله پرزیدنت‌کاپ می‌شوند تا رتبه‌بندی نهایی آنها مشخص شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه