سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سرمربی استقلال:

صعود هنوز ممکن است/ بهترین نتیجه را نگرفتیم

ریکاردو ساپینتو پس از تساوی استقلال برابر الوصل اعلام کرد: با تأخیر مسابقه کاملاً موافق بوده و وضعیت منیر حدادی برای حضور در داربی طی ۴۸ ساعت آینده مشخص می‌شود.

ساپینتو
به گزارش خبرگزاری موج

، ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال پس از تساوی یک بر یک مقابل الوصل در هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا ۲ در نشست خبری حاضر شد و گفت: بازی خیلی خوبی بود و مسئولیت نتیجه بر عهده ماست. وی افزود: نباید شکست می‌خوردیم و هنوز امکان صعود وجود دارد. در این دیدار یا باید پیروز می‌شدیم یا مساوی می‌گرفتیم و خوشبختانه برنامه‌مان اجرا شد و بازیکنان به‌خوبی پیروی کردند.

سرمربی استقلال ادامه داد: تیم حریف موقعیت‌های زیادی ایجاد نکرد اما نمی‌توانیم جلوی برخی اتفاقات را بگیریم. الوصل هر زمان بخواهد می‌تواند خطرساز شود. وی افزود: مصدومیت منیر الحدادی اتفاق بسیار بدی بود و برای بازی‌های آینده مشکل‌ساز است. امیدوارم سریع برگردد اما حداقل یک هفته از تمرینات دور خواهد بود و ۴۸ ساعت طول می‌کشد مشخص شود به داربی می‌رسد یا خیر.

ساپینتو درباره تأخیر در شروع مسابقه گفت: صد درصد با تأخیر موافق بودم. اگر برای من چنین شرایطی رخ می‌داد باید به تیمم زمان می‌دادند. وی تأکید کرد: هر دو تیم با شرایط سخت وارد زمین شدند و تلاش کردند و هواداران باید از کیفیت مسابقه راضی باشند.

سرمربی استقلال در بخش دیگری از سخنانش درباره عملکرد محمدرضا آزادی بیان کرد: بهتر است مثبت باشیم تا اعتماد از بین نرود.

وی افزود: فصل طولانی است و برخی بازیکنان زیر فشار بازی کردن برایشان دشوار است. مهاجمان دوست دارند گل بزنند و مسئولیت‌شان بالاست و باید به آنها ایمان داشته باشیم تا پیش بروند؛ این موضوع درباره سعید سحرخیزان نیز صدق می‌کند.

ساپینتو در پایان گفت: تیم حریف رقابتی و منسجم بود و بازی شدت بالایی داشت. وی تأکید کرد: مربی آنها سیستم را تغییر داد و ما نیز باید تغییر می‌دادیم. از نظر فنی مسابقه غنی بود و بازیکنان عملکرد قابل قبولی داشتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه