English

مجیدی پس از اولین پیروزی البطائح:

بدشانس بودیم اما شایسته برد بودیم

تیم البطائح با هدایت فرهاد مجیدی سرانجام در هفته هشتم لیگ ادنوک امارات طعم پیروزی را چشید و با نتیجه سه بر یک از سد اتحاد کلباء گذشت.

فرهاد مجیدی
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم البطائح که هفته‌های دشواری را در آغاز فصل لیگ ادنوک امارات پشت سر گذاشته بود، با هدایت فرهاد مجیدی موفق شد در زمین اتحاد کلباء به پیروزی سه بر یک دست یابد و نخستین برد خود در فصل جدید را جشن بگیرد.

مجیدی پس از پایان بازی، این پیروزی را حاصل واقعی توان فنی بازیکنانش دانست و افزود: در دیدارهای پیشین، تیمش از شانس لازم برخوردار نبوده و نتایج با عملکرد فنی هماهنگ نبوده است. وی تأکید کرد: این برد می‌تواند آغاز روند صعودی البطائح در جدول باشد و تیمش به سمت ثبات فنی حرکت می‌کند.

در مقابل، فوک رازویچ (سرمربی صربستانی اتحاد کلباء) که این دیدار را با حضور چهار بازیکن ایرانی آغاز کرده بود، از اخراج محمدمهدی محبی در دقیقه ۱۷ ابراز تأسف کرد و آن را نقطه عطف بازی خواند.

با این نتیجه، البطائح از منطقه خطر فاصله گرفت و امید را برای بازگشت به نیمه میانی جدول لیگ ادنوک زنده کرد. رسانه‌های ورزشی اماراتی نیز عملکرد فنی البطائح را در این دیدار «منسجم و تاکتیکی» توصیف کرده‌اند و از احتمال تغییر جایگاه این تیم در هفته‌های آتی خبر داده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه