سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

تعویق دیدار تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی

دیدار حساس تیم‌های تراکتور تبریز و پرسپولیس تهران در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به دلیل هم‌زمانی با فینال تورنمنت العین و دیدار آسیایی تراکتور به زمان نامعلومی موکول شد.

تراکتور – پرسپولیس
به گزارش خبرگزاری موج

، سازمان لیگ فوتبال ایران با صدور اطلاعیه‌ای رسمی از تعویق دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی یادواره آزادسازی خرمشهر فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر داد. بر اساس این اطلاعیه، مسابقه‌ای که قرار بود جمعه ۳۰ آبان در تبریز برگزار شود، به دلیل تداخل زمانی با بازی‌های ملی و آسیایی لغو و به زمانی دیگر موکول شد.

در بیانیه این سازمان آمده است: با توجه به صعود تیم ملی فوتبال ایران به فینال تورنمنت بین‌المللی العین و حضور قابل توجه ملی‌پوشان در دو تیم تراکتور و پرسپولیس و نیز دیدار پیش روی تراکتور با نسف قارشی ازبکستان در چارچوب لیگ نخبگان آسیا، برگزاری این مسابقه در زمان مقرر امکان‌پذیر نبود.

وی افزود: موفقیت تیم تراکتور در رقابت‌های آسیایی می‌تواند بر سهمیه‌های قاره‌ای فوتبال ایران تأثیر مستقیم بگذارد و با در نظر گرفتن منافع ملی، کمیته مسابقات پس از بررسی شرایط و اخذ نظر نهادهای ذی‌صلاح تصمیم به تعویق دیدار گرفت.

این تصمیم در حالی اتخاذ شد که کمیته برگزاری جام حذفی پیش‌تر بر ثبات زمان‌بندی و برگزاری بازی در ۳۰ آبان تأکید داشت اما با توجه به درخواست رسمی باشگاه تراکتور برای تغییر تاریخ و هماهنگی جهت حضور تماشاگران، فدراسیون در نهایت با تعویق دیدار موافقت کرد.

تحلیلگران معتقدند این جابه‌جایی می‌تواند پیامدهایی در تقویم مسابقات داشته باشد؛ به ویژه آنکه مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی نیز در آذرماه پیش‌بینی شده و تأخیر این دیدار ممکن است بر زمان سایر رقابت‌ها نیز تأثیر بگذارد. در چنین شرایطی، احتمال فشردگی بازی‌های نیم‌فصل دوم و خستگی بازیکنان ملی و باشگاهی دور از انتظار نیست.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت نتایج تراکتور در لیگ نخبگان آسیا و احتمال افزایش سهمیه‌های ایران در کنفدراسیون فوتبال آسیا، تصمیم بر حمایت کامل از این نماینده کشور گرفته شد تا با شرایطی مناسب‌تر در رقابت‌های قاره‌ای حاضر شود.

خاطرنشان ساخت: زمان دقیق برگزاری دیدار تراکتور و پرسپولیس پس از اتمام فینال تورنمنت العین و مشخص شدن وضعیت تیم تراکتور در بازی‌های آسیایی اعلام خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه