سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

تیم ملی کرواسی با برد ۳ بر ۱ برابر جزایر فارو راهی جام جهانی شد

تیم ملی کرواسی با برتری سه بر یک مقابل جزایر فارو در مرحله انتخابی قاره اروپا، صعود خود به جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا، کانادا و مکزیک را قطعی کرد.

تیم‌ ‌ملی فوتبال کرواسی
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم‌ ‌ملی فوتبال کرواسی با هدایت زلاتکو دالیچ توانست در ورزشگاه خانگی زاگرب با ارائه نمایشی تهاجمی و منظم، حریف خود جزایر فارو را با نتیجه سه بر یک شکست دهد و با اقتدار به عنوان تیم نخست گروه، به جام جهانی ۲۰۲۶ صعود کند.

در این دیدار، لوکا مودریچ در ۳۹ سالگی بار دیگر نشان داد همچنان رهبر بلامنازع خط میانی کرواسی است؛ او با کنترل بازی و ارسال پاس‌های عمقی متعدد، نقش مستقیم در دو گل از سه گل تیمش داشت. گل‌های کرواسی را پریشیچ، کوواچیچ و پاشالیچ به ثمر رساندند.

وی افزود: هدف ما تنها صعود نبود؛ می‌خواهیم در جام جهانی نیز همان روحیه تیمی جام ۲۰۱۸ را زنده کنیم. این نسلی است که باید با افتخار از میدان کنار برود.

کرواسی با این پیروزی، جمع امتیازات خود را به ۲۱ رساند و پیش از پایان مرحله مقدماتی، صعودش را قطعی کرد. آنها در چهار دوره متوالی — از ۲۰۱۴ تاکنون — به جام جهانی راه یافته‌اند و همواره یکی از تیم‌های قابل‌اعتماد قاره اروپا بوده‌اند.

در دیگر نتایج هم‌زمان، تیم ملی آلمان با دو گل کای هاورتز و فلوریان ورتس از سد لوگزامبورگ گذشت تا با آرامش به انتظار قرعه‌کشی نهایی بنشیند.

اسلواکی نیز در دیداری فشرده موفق شد با گل دقیقه ۷۴ ایشک، ایرلند شمالی را مغلوب کند. دیدار حساس بین لهستان و هلند با تساوی یک بر یک خاتمه یافت؛ نتیجه‌ای که باعث شد رقابت در این گروه تا هفته پایانی کشیده شود.

با نتایج امشب، کرواسی یک بار دیگر ثبات خود را به‌عنوان یکی از منظم‌ترین و منسجم‌ترین تیم‌های ملی اروپا به رخ کشید؛ تیمی با ترکیب نسل طلایی باتجربه و بازیکنان جوانی نظیر گوار‌دیول و بیتکوویچ که می‌توانند آینده درخشانی را رقم بزنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه