سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مبینا نعمت‌زاده به دور دوم جهانی تکواندو صعود کرد

در روز پایانی رقابت‌های جهانی تکواندو ۲۰۲۵ در چین، مبینا نعمت‌زاده در بخش زنان و امیرسینا بختیاری در بخش مردان، کار خود را با پیروزی آغاز کردند تا ایران در آخرین روز این تورنمنت همچنان در مسیر کسب مدال باقی بماند.

مبینا نعمت‌زاده
به گزارش خبرگزاری موج

، در روز پایانی مسابقات قهرمانی جهان تکواندو ۲۰۲۵ در چین، دو نماینده ایران عملکردی مقتدرانه از خود به‌جا گذاشتند و با پیروزی مقابل حریفان‌شان به مراحل بالاتر صعود کردند.

در بخش زنان، مبینا نعمت‌زاده، دارنده مدال برنز المپیک پاریس و آخرین امید تیم ملی بانوان برای کسب مدال جهانی، در وزن منهای ۵۳ کیلوگرم مقابل «بو حبیب» از لبنان به میدان رفت. وی با اقتداری کامل و نتایج ۸–۰ و ۷–۰، حریف خود را شکست داد و راهی مرحله بعد شد.

با حذف سایر ملی‌پوشان از جمله ناهید کیانی با هدایت مهروز ساعی، نعمت‌زاده در حال حاضر تنها تکواندوکار زن ایرانی است که شانس کسب مدال در این رقابت‌ها را حفظ کرده است.

در بخش مردان نیز امیرسینا بختیاری در وزن منهای ۷۴ کیلوگرم عملکردی تماشایی داشت. وی در نخستین مبارزه، در حالی که راند ابتدایی را ۹–۱ به «فرومپات» از تایلند واگذار کرد، با بازگشتی درخشان دو راند بعدی را با نتایج ۱۵–۵ و ۹–۹ به سود خود تمام کرد و به مرحله دوم رسید.

بختیاری در مبارزه دوم خود برابر «جواد آقایف» از آذربایجان نیز با برتری ۲ بر صفر (۵–۴ و ۰–۰) پیروز شد تا با دو برد متوالی، مسیر صعود به مراحل پایانی را هموار کند.

با این نتایج، ایران در روز اختتامیه رقابت‌های جهانی چین، همچنان امید خود را برای حضور روی سکو زنده نگه داشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه