English

سرمربی فولاد از باخت خانگی برابر شمس آذر انتقاد کرد

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان، در نشست خبری پس از شکست برابر شمس آذر گفت: نتیجه برای ما بسیار بد بود و علیرغم ایجاد موقعیت‌های فراوان، نتوانستیم از آن‌ها استفاده کنیم.

یحیی گل‌محمدی
به گزارش خبرگزاری موج

، تیم فوتبال فولاد خوزستان در دیداری خانگی مقابل شمس آذر متحمل شکست شد؛ نتیجه‌ای که به گفته یحیی گل‌محمدی از لحاظ فنی و احساسی برای فولاد «بد و ناامیدکننده» بود. سرمربی فولاد در نشست خبری پس از بازی تأکید کرد تیمش فرصت‌های متعددی برای گلزنی داشت، اما بی‌دقتی در ضربات نهایی مانع از پیروزی شد.

وی توضیح داد: تیم فولاد از نظر مالکیت بازی و جریان فنی برتر بود، ولی در استفاده از موقعیت‌ها ناکام ماند. گل‌محمدی همچنین افزود سه یا چهار حمله محدود از سوی شمس آذر صورت گرفت که تنها یکی از آن‌ها به گل انجامید و همین اشتباه باعث از دست رفتن امتیاز خانگی شد.

این مربی با اشاره به نقش هواداران در انگیزش بازیکنان گفت: «تیم فولاد برای هواداران است، آن‌ها انتظار دارند نتیجه بگیریم و حق دارند ناراحت باشند. فقط خواهش من این است که در اعتراض‌ها احترام حفظ شود.» گل‌محمدی در پایان وعده داد کادر فنی با اصلاح ضعف‌های هجومی، برای جبران نتیجه در هفته‌های آینده آماده خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه