سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

اسامی داوران دیدار استقلال و الوحدات اردن اعلام شد

کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا شامگاه یک‌شنبه تیم داوری دیدار استقلال ایران و الوحدات اردن در چارچوب هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا ۲ را معرفی کرد.

استقلال
به گزارش خبرگزاری موج

، کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا ترکیب داوران دیدار حساس استقلال ایران و الوحدات اردن را در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ اعلام کرد. بر اساس این فهرست، تمام اعضای تیم داوری از کشور عمان هستند.

قاسم مطر علی الحاتمی به عنوان داور وسط، قضاوت این رقابت را بر عهده دارد. ناصر سلیم عبدالله و حامد طالب سیف نیز به عنوان کمک‌های اول و دوم در کنار وی فعالیت می‌کنند و سلیم سعید حمید المجرفی داور چهارم مسابقه خواهد بود.

نجاح رهام راشد از عراق به عنوان ناظر داوران از سوی AFC در این دیدار منصوب شده است.

برنامه دیدار یادشده بین دو تیم استقلال و الوحدات، سومین مسابقه نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیاست و روز چهارشنبه ساعت ۱۹:۳۰ برگزار می‌شود. استقلال در دو بازی پیشین خود عملکرد مثبتی داشته و اکنون برای تثبیت جایگاهش در جدول گروهی به پیروزی نیاز دارد. الوحدات نیز با یک برد و یک شکست در رده سوم گروه قرار دارد و پیروزی در این مسابقه می‌تواند مسیر صعود تیم اردنی را هموار سازد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه